Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Επιστολή ΤΑΝΠΣΕΥ προς ΤΡΑΙΝΟΣΕ

ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ
ΑΓΑΘΩΝΟΣ 78 Τ.Κ. 561 23 ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ Α.Φ.Μ. 997742461 ΤΗΛ.- FAX 2314009534
Προς το ΔΣ της εταιρίας με την επωνυμία ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ   Θεσσαλονίκη 17/09/2012
Κύριοι,

Με την παρούσα επιστολή σας εκφράζουμε τη βούληση των μελών του Σωματείου μας όπως πραγματοποιηθεί συνάντηση μεταξύ των διοικήσεων μας προκειμένου να εξευρεθεί εξωδικαστική λύση των οικονομικών απαιτήσεων των μελών μας σε βάρος της εταιρίας σας.
Συγκεκριμένα τα 526 μέλη μας και εργαζόμενοι σας εγείρουν δικαστικές αξιώσεις σε βάρος της εταιρίας για την επιβολή σ’ αυτά ακατάστατου ωραρίου εργασίας. Σημειωτέον ότι το ζήτημα της αποζημιωτικής ευθύνης της εργοδότριας έναντι των εργαζομένων έχει ήδη κριθεί και μάλιστα και σε δεύτερο βαθμό (1479/2005 ΜΠΑ, 328/2011 ΜΠΑ, 7287/2007 ΕφΑθ) για προγενέστερο χρονικό διάστημα.
Επειδή λοιπόν σκοπός των μελών μας είναι η αποφυγή νέων περιττών δικαστικών εξόδων αλλά και η περαιτέρω σίγουρη οικονομική επιβάρυνση της εργοδότριας εταιρίας δεδομένων των ήδη εκδοθέντων αποφάσεων για την εν θέματι αποζημιωτική ευθύνη του εργοδότη, σας προτείνουμε την άμεση συνάντηση των εκπροσώπων μας εντός της επόμενης εβδομάδας.
Για τους παραπάνω λόγους αναμένουμε την άμεση ανταπόκριση σας εντός τριών εργάσιμων ημερών.
Σε περίπτωση επίδειξης αδιαφορίας ή άρνησης εκ μέρους σας τα μέλη μας θα προβούν άμεσα στην ενεργοποίηση κάθε νόμιμου δικαιώματος τους σε βάρος της εταιρίας σας.

Με τιμή


Πρόεδρος Γ.Γραμματέας


Μύθημης Ευάγγελος Πομάκης Βασίλειος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου