Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Αγωνιστικό Κάλεσμα ΠΕΠΕ προς ΠΟΣ και ΓΣΕΕ

Διαβάστε την επιστολή που απέστειλε σήμερα η ΠΕΠΕ σε ΠΟΣ και ΓΣΕΕ  , επιστολή που αποφασίστηκε  μετά την χτεσινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας .
Aριθ.Πρωτ. 15/ 12.09.2012


Προς Π.Ο.Σ. – Γ.Σ.Ε.Ε.
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ


Συνάδελφοι ,

Το Δ.Σ. του σωματείου μας στην συνεδρίαση του στις 11.09.2012 αποφάσισε ομόφωνα να καλέσει την Ομοσπονδία αλλά και τη ΓΣΕΕ να προχωρήσουν σε αποφάσεις για οργάνωση γενικής απεργίας σαν το πλέον αποτελεσματικό τρόπο αντιμετώπισης της αντιλαϊκής πολιτικής σήμερα.
Επίσης σας καλεί να δραστηριοποιηθείτε άμεσα για διεκδίκηση ΚΥΑ και ΣΣΕ που να επιφέρει αυξήσεις για κάλυψη των σύγχρονων αναγκών.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο


Ο Πρόεδρος                                                         Ο Γ. Γραμματέας


Τουρλής Βασίλης                                              Θεοδωρόπουλος Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου