Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Διευκρίνιση απο ΠΕΠΑ

Το Προεδρείο της ΠΕΠΑ με αφορμή την ανάρτηση μας για το θέμα με τους ελέγχους στον Προαστιακό (διαβάστε εδώ ) μας πληροφόρησε πως μετά την συνάντηση που είχε με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών κ. Σταθόπουλο Ν. δεν προκύπτει κανένα θέμα για τους ελέγχους , οι οποίοι θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά
 από το προσωπικό κίνησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και άρα δεν πρόκειται να χαθεί καμία δραστηριότητα . (Που ήταν και η κύρια ανησυχία μας άλλωστε )
Την ίδια πληροφόρηση μας μετέφερε και ο Αν. Γραμματέας της ΠΟΣ , Παρασκευόπουλος Π.


Στο σημείο αυτό θα πρέπει να τονίσουμε και τα εξής.

Οι αναρτήσεις μας , αφορούν κατά κύριο λόγο την έλξη , την ΤΡΑΙΝΟΣΕ αλλά και τον σιδηρόδρομο στο σύνολο του , η ανάπτυξη και επιβίωση του οποίου αποτελεί προϋπόθεση για να διατηρούνται (κ να αυξηθούν αν είναι δυνατό ) οι θέσεις εργασίας .
Όπου λοιπόν διαπιστώνουμε προβλήματα που κατά την δικιά μας κρίση μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο θέσεις εργασίας αλλά κ την εύρυθμη λειτουργία της εταιρείας , θα δημοσιοποιούμε την άποψη μας.
Και το θέμα των ελέγχων στον Προαστιακό για εμάς ήταν ζωτικής σημασίας.

Παρατηρήσεις για το τι και κυρίως πως  γράφουμε δεν μπορούν να γίνουν σε αυτόν τον χώρο  , δημοσιεύουμε  ωστόσο όλες τις απαντήσεις και τις θέσεις όσων επώνυμα διαφωνούν.Και φυσικά ακούμε την καλοπροαίρετη κριτική και προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε μέρα με την μέρα.

Για αυτό και άλλωστε δημιουργήθηκε το blog , για να ενημερώνονται οι συνάδελφοι , να δημοσιοποιούνται οι προβληματισμοί όλων , να γίνεται διάλογος και να βρίσκονται λύσεις.
Και φυσικά αν είναι δυνατόν να προλαβαίνουμε τα γεγονότα που μπορούν να προκαλέσουν δυσάρεστες καταστάσεις.

Η απάντηση λοιπόν των υπευθύνων της ΠΕΠΑ αλλά και της ΠΟΣ δίνει απάντηση στο ερώτημα που θέσαμε με την ανάρτηση  μας.
Θα παρακολουθούμε το θέμα και θα ενημερώσουμε για οποιαδήποτε εξέλιξη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου