Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Διαγραφή Ν. Κιουτσούκη από τη ΝΔ

Η απόφαση διαγραφής 
«Ας αποφασίσει ο κ. Κιουτσούκης αν είναι ΝΔ ή όχι», παρατήρησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, κληθείς να σχολιάσει τη στάση του προέδρου της ΔΑΚΕ Ι.Τ.στις χθεσινές διαμαρτυρίες.
Σε δηλώσεις του στο Mega, o κ. Κεδίκογλου σημείωσε πως «άλλο είναι η γνήσια αγωνία των βουλευτών κι άλλο μία συγκέντρωση διαμαρτυρίας σε εισαγωγικά, για την οποία έγινε μεγάλη κινητοποίηση με φτωχά αποτελέσματα».
Έντονα αντέδρασε ο Ν. Κιουτσούκης, ο οποίος είναι γ.γ. της ΓΣΕΕ, διατέλεσε πρώην πρόεδρος των σιδηροδρομικών (ΠΟΣ). Ο πρόεδρος της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα χαρακτήρισε «επιμελή μαθητή» του Μνημονίου τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, με αποτέλεσμα τη διαγραφή του Η πλήρης δήλωση του Ν Κιουτσούκη, γ.γ. της ΓΣΕΕ>


Η πλήρης δήλωση του Νίκου Κιουτσούκη, γ.γ. της ΓΣΕΕ

«Απ΄ ότι φαίνεται ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος έχει διαβάσει με προσοχή το ΜΝΗΜΟΝΙΟ (επιμελής μαθητής) και το έκανε ιδιοκτησία του !!! (Γνήσιος εκφραστής).

Δεν διάβασε όμως τις θέσεις της ΝΔ οι οποίες παρουσιάστηκαν από τον Πρόεδρό της και εγκρίθηκαν από τα μέλη στο τελευταίο συνέδριο του κόμματος, και αντιλαμβάνεται λανθασμένα την έννοια του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ!!!

Είμαι βέβαιος ότι στο συνέδριο δεν είχαμε εντάξει στο πρόγραμμά μας το …ΜΝΗΜΟΝΙΟ!!!

Θέλω επίσης να θυμίσω ότι οι πολιτικές που τέθηκαν στην κρίση του ελληνικού λαού κατά την προεκλογική περίοδο της 6ης Μαΐου, απ’ όλα τα κόμματα, δεν έδωσαν πλειοψηφία ισχυρή σε κανέναν.

Θέλω ακόμη να θυμίσω ότι η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και η “πολιτική” του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ που εφάρμοσε αποδοκιμάστηκε από την συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού μιας και ανεδείχθη 3ο κόμμα μόλις 12% των ψήφων!!!

Ομολογώ ότι δεν γνώριζα ότι το ΜΝΗΜΟΝΙΟ αποτελεί πολιτική πρόταση!!!

Εάν όμως αποτελεί πολιτική πρόταση, με βάσει τα αποτελέσματα στην πράξη και την εφαρμογή του είναι καταστροφική!!! (Ύφεση 7%-Ανεργία 25%-Φτώχεια 35%).

Σ’ ότι αφορά το σχόλιό του – εάν είμαι Ν.Δ.- πρέπει να επισημάνω, ότι από ΟΨΙΜΟΥΣ Νεοδημοκράτες δεν δέχομαι υποδείξεις, ούτε παρατηρήσεις!!!

Άλλωστε , δεν μπορώ να κάνω… κυβισθήσεις γιατί δεν έχω… ελαστικό κορμό!!!

Οι αρχές και οι αξίες όπως και οι ιδεολογίες δεν αλλάζουν κατά πως βολεύει κάποιους!!!
Εμείς δεν αλλάξαμε και ούτε θ’ αλλάξουμε ιδέες όπως κάποιοι αλλάζουν πουκάμισα!!!

Σε κάθε περίπτωση η μαγεία και η γοητεία της εξουσίας δεν μπορεί και δεν πρέπει να διαγράφει την πορεία μας από τη μνήμη μας».

Δεν δικαιούμαι να ξεχάσω ότι οι εργαζόμενοι με εξέλεξαν με την ψήφο τους για να εκπροσωπήσω τα δικαιώματα και τις ανάγκες τους…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου