Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Δελτίο Τύπου ΔΑΚΕ Κίνησης

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΑΚΕ ΚΙΝΗΣΗΣ      Αθήνα, 18/9/2012  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Επί τέλους, η κυβέρνηση, απαλλαγμένη από τα «βαρίδια», είναι ελεύθερη να συνεχίσει το νεοφιλελεύθερο και …ευεργετικό για τον λαό έργο της !!!
Ο Γενικός Γραμματέας της Γ.Σ.Ε.Ε., συν. Νίκος Κιουτσούκης, διαγράφηκε από τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!! Οι αγώνες των Ρούληδων, των …Κούληδων και των Λούληδων δικαιώθηκαν.

Ο βασικός κυβερνητικός εταίρος, η Νέα Δημοκρατία, απαλλαγμένη πια από τις αντιλήψεις και πρακτικές του συν. Κιουτσούκη δηλαδή την υπεράσπιση των ελάχιστων βασικών εργασιακών δικαιωμάτων των εργαζομένων, είναι ελεύθερη πια να προχωρήσει στο δρόμο που την κατευθύνει το διεθνές και το εγχώριο τοκογλυφικό σύστημα, από κοινού με την εργοδοσία, υπακούοντας πειθήνια στο εκτελεστικό τους όργανο, την τρΩΕΙκα και στους τοποτηρητές και γκαουλάιτερ, που κάθισαν εδώ και τρία χρόνια στον τράχηλο του χειμαζόμενου Ελληνικού Λαού.

Αποτελεί κοινή διαπίστωση, ότι ο συν. Νίκος Κιουτσούκης καρατομήθηκε από τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, διότι παρέμεινε σταθερός στην ιδεολογία του και επειδή συνεχίζει να αγωνίζεται για να σταματήσει η εξαθλίωση των εργαζομένων. Αρνείται να προβεί σε …θεαματικές κωλοτούμπες, κάτι που έγινε δεύτερη φύση σ’ αυτούς, που τον διέγραψαν και στους ηθικούς αυτουργούς της διαγραφής του. Για τον λόγο αυτό, η αποβολή του από το μεγαλύτερο κόμμα της εγχώριας, κυβερνητικής τρόικας, στην συνείδηση της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού, αποτελεί ύψιστο τίτλο τιμής γι’ αυτόν.
Άλλωστε σοφά ο λαός μας λέει: «Εάν δεν γίνεις μέρος του συστήματος, αυτό σε …αποβάλλει»!!!

Εμείς, σας υποσχόμαστε ότι δεν πρόκειται να γίνουμε ποτέ Βρούτσηδες και Κουτρουμάνηδες.
Είναι δεδομένο ότι η ΔΑΚΕ ΚΙΝΗΣΗΣ τάσσεται αλληλέγγυα στον συν. Νίκο Κιουτσούκη, καταγγέλλει τη διαγραφή του σαν αυθαίρετη, αντικαταστατική και αντιδημοκρατική και σας καλεί όλους σε αγωνιστική επαγρύπνηση και συσπείρωση, ώστε να βρισκόμαστε σε ετοιμότητα, για τους σκληρούς και δίκαιους αγώνες μας, που θα ακολουθήσουν.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΑΚΕ ΚΙΝΗΣΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου