Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

πρώην υφυπουργός άμυνας του ΠΑΣΟΚ πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΓΟΣΕ;

Καθημερινά ακούγονται φήμες για αλλαγές στις Διοικήσεις των εταιρειών του Ομίλου. Πηγή που θεωρούμε αξιόπιστη μας απέστειλε και δημοσιεύουμε το παρακάτω.
Στη θέση του προέδρου και διεθύνοντος συμβούλου της ΕΡΓΟΣΕ αναμένεται να τοποθετηθεί, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες , ο αιγιώτης πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και υφυπουργός Εθνικής Άμυνας στις κυβερνήσεις Παπανδρέου και Παπαδήμου κ. Κώστας Σπηλιόπουλος.
Ο ορισμός του μπαίνει εντός των επομένων ημερών (ίσως και ωρών) σε ΦΕΚ, οπότε και θα ανακοινωθεί επίσημα από την ΕΡΓΟΣΕ.


Δημοσιογραφικές πηγές αναφέρουν πως πιθανότατα θα παραμείνει ως μέλος Δ.Σ. της ΕΡΓΟΣΕ ο αχαιός περιφερειακός σύμβουλος κ. Γιώργος Αθανασόπουλος.
Την ικανοποίησή του για την εξέλιξη αυτή εξέφρασε μέσω του ΡΑΔΙΟ ΑΙΓΙΟ ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Στάθης Θεοδωρακόπουλος, ο οποίος εξάλλου αποκάλυψε την είδηση, ενώ από το περιβάλλον του πρώην υφυπουργού δεν υπήρξαν μέχρι στιγμής σχόλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου