Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Η εκπομπή της ΕΡΤ για τον ΟΣΕ ( 10/07/2013)


Η εκπομπή της πραγματικής ΕΡΤ για τον Ελληνικό Σιδηρόδρομο με την συμμετοχή του Προέδρου της ΠΟΣ Θ.Λεβέντη , του Αν. Γραμματέα Ν. Σουρμελή , του Γ. Αναγνωστόπουλου Δ/ντη Συντήρησης Τροχαίου Υλικού και του Αντιπροέδρου του Φίλου των Σιδηροδρόμων Νίκου Καραγεώργη.

10 σχόλια:

  1. Ρε Καραγεώργη μάγκα εμείς δεν αγαπάμε εσείς αγαπάτε , θα μας πείς για τα φραγκάκια και το ψηφιακό αρχείο που πήρε ο Σύλλογος .

    Λεφτάκια ζεστά .

    Και αν ποτέ δόθηκε στην ΕΡΤ , τι δόθηκε και πόσο κόστισε κυρίως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ο ΣΦΣ πήρε «φραγκάκια» για ένα έργο από την κοινωνία της πληροφορίας για να φτιάξει ένα αρχείο για τους Ελληνικούς σιδηροδρόμους. Αυτό είναι γνωστό χρόνια τώρα. Το ερώτημα φίλε μου, που προφανώς είσαι του ΟΣΕ, είναι γιατί δεν ενδιαφέρθηκε κανείς από τον ΟΣΕ να κάνει κάτι τέτοιο;

      Διαγραφή
  2. Όσοι δεν ψηφίσαν τον Αναγνωστόπουλο για εκπρόσωπο εργαζομένων ας ξαναδούν το βίντεο .

    Όσοι αγαπάνε το τρένο και απο το πάθος τους λένε ηλιθιότητες , πήραν απαντήσεις .
    Γιατί όταν ο Γιώργος μίλησε με στοιχεία , έκανε κανά δίλεπτο να συνέλθει ο τυφλός απο το πάθος φίλος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δικός σας από μέσα έστησε τη δουλειά με το αρχείο ανώνυμε ψάξε ποιος ήτασν στα πα΄νω του εκείνη την εποχή, δε γινόταν η δουλειά από μέσα καθαρά και χρησιμοποιήθηκε ο σύλλογος ως όχημα, προς νομιμοποίηση, ψάξε και μάθε και τι απειλείς, χώσε μια επιτροπή, κάνε καταγγελία.

    Τα δικά σας τα άπλυτα δε μαζεύονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολλά Πολλά φράγκα, πολλά ο ΣΦΣ, τα τρώνε στα μπουζούκια ακόμα, το ξέρω εγώ με πήραν τηλέφωνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα σας, το σωστό όνομα του Καραγιώργη είναι Καραγεώργος.
    Πσιτεύω πως όταν μίλησε για απαξίωση τροχαίου υλικού, αναφερόταν ίσως στο υλικό που πιθανά να μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ώ μουσειακό υλικό για εκδρομές ξένων τουριστών.
    Και όσο για τα φραγκάκια που πήρε ο ΣΦΣ (και δεν δόθηκαν στην ΕΡΤ)ο Καραγεώργος δεν ήταν τότε μέλλος του ΣΦΣ, αλλά εγώ σαν παλαιότερος σου λέω σύντομα θα ξεβρομίσει εκεί μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εσείς που ξέρετε λοιπόν , παραδέχεστε ότι κάτι έγινε .
    Με τους απέξω με τους απο μέσα , δεν με ενδιαφέρει .Και ούτε καταγγελία κάνω , απλά σιχαίνομαι να βλέπω κάποιοι να το παίζουν παρθένες κ να λένε και ηλιθιότητες απόροια του κόμπλεξ που τους κατέχει .
    Οπότε σιωπή .
    Για να μην πούμε ΚΑΙ για τις επιδοτούμενες εκδρομές και τα τσάμπα τρενάκια του παρελθόντος .
    Εκτός αν σε όλους τους φορολογούμενους , το κράτος επιδοτεί μια εκδρομή με τρένο .
    Για τα ποδήλαααατααααα και άλλα πολλά .
    Σιωπή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παιδιά , κάπου εδώ το μαζεύουμε .
    Έχουν έρθει πολλά .
    Όποιος θέλει επώνυμα απο δω και πέρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όπως γράφει και στα Εξάρχεια στους τοίχους η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ.

    Το θέμα μας από ότι θυμάμαι ήταν άλλο, οι εργαζόμενοι του ΟΣΕ κλπ, πότε φτάσαμε στις επιδοτήσεις και στις απειλές… κάτι για πέταγμα της μπάλας στην κερκίδα μου κάνει.

    Και επειδή μας έφυγαν τα τσίσα από τις «αποκαλύψεις» του/των ανώνυμων επαναστατών του πληκτρολογίου, όποιος έχει στοιχεία και κόπτετε για καθαρότητα, αφήνει υπονοούμενα για κατασπατάληση δημόσιου χρήματος κλπ να πάει στον εισαγγελέα. Η πόρτα ανοιχτή και τα σκυλιά δεμένα.

    Τι δεν καταλαβαίνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το ποιος εφαγε τα φραγκακια, δεν ειναι μονο ο ΣΦΣ αλλα και οι "Υψηλόβαθμοι" καρεκλάκιδες τους ΟΣΕ και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Που τα εργα ξεκινησαν στο τμημα Τιθορέα - Δομοκός το 1996, και φετος εκαναν τα εγκαινια, οχι της γραμμης.. αλλα της σηραγγας που ανοιξαν. Και χαίροντε μετα απο 17 χρονια. Ο υπαλληλος ομως τι πει; Που δεν εφαγε τιποτα και δεν ξερει τι του ξημερωνει αυριο; Oσο για το τροχαιο υλικο, περαστε μια βολτα απο τα μηχανοστασια, και ρωτηστε. Που δεν εχουν ανταλλακτικα, και ξυλωνουν απο αλλες μηχανες ετσι ωστε να πραγματοποιηθει το δρομολογιο. Να τα λεμε ολα λοιπον... Καλο σας βραδυ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή