Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Ολα έτοιμα για το τρένο στο πανηγύρι

Το τρένο θα σφυρίξει και φέτος στο πανηγύρι της Μεσσήνης, από αύριο έως τις 28 Σεπτεμβρίου. Ηδη στο μηχανοστάσιο της Καλαμάτας ετοιμάζονται τρία οχήματα ΜΑΝ 1, τα δύο που θα κάνουν τα δρομολόγια και ένα εφεδρικό.
Για το λόγο αυτό έχουν κατέβει από την Αθήνα οι μηχανικοί της Ε.Ε.Σ.Σ.Τ.Υ. Παναγιώτης Κλειδόπουλος και Γεράσιμος Μαυραντώνης. Ηδη μηχάνημα έχει
καθαρίσει τη γραμμή.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, στο διάστημα της 8ήμερης λειτουργίας του πανηγυριού, το τρένο θα εκτελεί δρομολόγια στη γραμμή Καλαμάτας - Μεσσήνης από τις 2.30 το μεσημέρι μέχρι τις 11 το βράδυ. Θα αναχωρεί κάθε μία ώρα, από την Καλαμάτα και μισή (2.30, 3.30, 4.30 έως και 10.30 το βράδυ) και από τη Μεσσήνη ακριβώς (3, 4, 5 μέχρι και 11 το βράδυ).

Από τους υπεύθυνους του ΟΣΕ εκφράζεται η αισιοδοξία ότι και φέτος το τρένο για το πανηγύρι της Μεσσήνης θα έχει την περσινή μεγάλη επιτυχία.

Γ.Σ.
"Ελευθερία" Καλαμάτας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου