Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Το στέκι της έλξης θα δημοσιεύσει τις ομιλίες απο την συνεδρίαση της ΠΕΠΕ

Ενημερώνουμε τους μηχανοδηγούς ότι μετά απο αίτημα πολλών συναδέλφων που επικοινώνησαν μαζί μας και το τεράστιο ενδιαφέρον για τα όσα συζητήθηκαν σήμερα όπου και λήφθηκαν και πάλι πλειοψηφικές αποφάσειςαποφασίσαμε να δημοσιεύσουμε όλες τις ομιλίες απο την συνεδρίαση.
Για την ιστορία και την ενημέρωση των μηχανοδηγών,σημειώνουμε ότι
ενώ τον Αύγουστο είχε αποφασιστεί η καταγραφή των συνεδριάσεων του ΔΣ(υποτίθεται μετά απο πρόταση του ...Προέδρου)ούτε και σήμερα  αυτό συνέβη.

Οι φήμες λένε ότι φταίει και για αυτό....

Το στέκι της Έλξης !

Ζητούμε την κατανόηση των συναδέλφων καθώς η διαχειριστική ομάδα του blog εργάζεται όπως όλοι και έτσι η δημοσίευση θα γίνει τις προσεχείς μέρες.

2 σχόλια:

  1. Θα ήθελα πριν προχωρήσετε σε νέα ηχητική δημοσίευση συνεδρίασης του Δ.Σ. της ΠΕΠΕ να το σκεφθείτε καλύτερα.
    Διαφωνώ κάθετα.
    Μην ξευτιλιστούμε και πάλι δημόσια.
    Λέω ναι στην δημιουργία μιας ιστοσελίδας της ΠΕΠΕ με ενημερωτικό χαρακτήρα, με ανάρτηση δράσεων του σωματείου, κατάθεση θέσεων η απόψεων από όλα τα μέλη του ΔΣ, ανάρτηση των κανονισμών και όλων των εγκυκλίων παλαιών και νέων, με κατάθεση θέσεων αλλά και υποβολή ερωτήσεων η απορίες από τους μηχανοδηγούς που θα απαντούνται από το ΔΣ, με ανάρτηση όλων των συνεδριάσεων του ΔΣ όχι μόνον με ακουστικό αλλά και οπτικό υλικό κ.α.. Οσα αφορούν τον κλάδο η πρόσβαση να είναι μόνον για μηχανοδηγούς και πάντα με κωδικό.
    Ετσι πιστεύω θα υπάρξει προσφορά στον κλάδο, ο μηχανοδηγός θα είναι περισσότερο καταρτισμένος – ενημερωμένος, θα προσθέσει κύρος στον μηχανοδηγό, θα μας αντιγράψουν άλλοι
    Να κάνουμε τους άλλους να μιλούν για εμάς ως παράδειγμα προς μίμηση.

    Και να το χαλαρώσουμε λιγάκι. Λόγω της περασμένης ώρας μην θεωρήσετε πως σας βλέπω σαν γκ……… όπως σκέφθηκε κάποιος αγαπητός συνάδελφος του ΔΣ όταν απάντησα και σε αυτόν περίπου αυτήν την ώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε γενικες γραμμες εχεις ενα δικιο αλλα ποιος λεει οτι αυτα που συζητουνται σε οποιοδηποτε ΔΣ δεν αφορουν ολοκληρο το εργατικο κινημα?αν δεν θελουμε να ξεφτιλιζομαστε καλο θα ηταν να εχουμε ενα σωματειο σοβαρο που να συμμετεχουν ολα τα μελη του σε τακτα χρονικα διαστηματα αντι για αντιπροσωπους που δεν δινουν λογαριασμο σε κανεναν.Εγω προσωπικα κανενα προβλημα δεν εχω με το να μαθαινουν και απο αλλους κλαδους τις γελοιοτητες του δικου μας στο κατω κατω κατι μπορει να μαθουν....

      Διαγραφή