Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Ξέχασαν μηχανοδηγούς απο τις αγωγές και στην Λάρισα ...

Νέα γκάφα.....
Εμείς όταν λέμε ότι η λειτουργία του Σωματείου μας είναι προβληματική, το εννοούμε και το στηρίζουμε σε πραγματικά γεγονότα.
Μετά το περιστατικό με συνάδελφο στο ΜΑΙ που διαπιστώθηκε  ότι είχε

ξεχαστεί απο συγκεκριμένη αγωγή και ακόμα περιμένει να πληρωθεί, επικοινώνησαν μαζί μας και συνάδελφοι απο την Λάρισα που περιμένουν  να πληρωθούν τα δεδικασμένα και έκπληκτοι διαπίστωσαν ότι τα ονόματα τους λείπουν απο τους δικαιούχους !

Ερευνούμε το θέμα και περιμένουμε και την επίσημη εξήγηση  της ΠΕΠΕ.

Στέκι της Έλξης δεν υπήρχε τότε οπότε κάτι άλλο θα φταίει για αυτά τα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ φαινόμενα που πολλοί πλεον δεν τα χαρακτηρίζουν ως ..."τυχαία".

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα γράψαμε ότι απο την αγωγή για το επικίνδυνο έχει περιέργως "εξαιρεθεί" μέλος τους ΔΣ.

Ο επαγγελματίας συνδικαλιστής του κλάδου ( και στην προηγούμενη περίπτωση στο ΔΣ ήταν ) είπε πως έγινε "τυχαία" απο το Δικηγορικό Γραφείο, η επιλογή....

Εντελώς τυχαία δηλαδή,το Δικηγορικό Γραφείο είχε επιλέξει ΟΛΟΥΣ τους συνδικαλιστές της πλειοψηφίας και τους κολλητούς τους....

Οι μηχανοδηγοί και ξέρουν και καταλαβαίνουν.

Για οτιδήποτε νεώτερο θα ενημερώσουμε τους συναδέλφους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου