Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Νεκρός μηχανοδηγός μετά απο σύγκρουση στην Ρουμανία - Φωτογραφίες απο το σημείο

Για άλλη μια φορά μηχανοδηγός πληρώνει με την ζωή του, την σύγκρουση με νταλίκα σε ΑΣΙΔ. 
Η CFR Passengers ενημέρωσε ότι χτες , 19 Σεπτεμβρίου γύρω στις 4 το μεσημέρι, μεταξύ   Dry Valley και Bacau , ο οδηγός ενός φορτηγού παραβίασε την ισόπεδη διάβαση και συγκρούστηκε με την αμαξοστοιχία  tInterregio 1753,  (Δείτε φωτογραφίες απο την σύγκρουση παρακάτω)
Μετά την σύγκρουση η μηχανή εκτροχιάστηκε.Ο μηχανοδηγός είχε
τραυματιστεί και βγήκε απο την μηχανή με την βοήθεια του πληρώματος του τρένου.
Δυστυχώς παρά το ότι μεταφέρθηκε με ελικόπτερο δεν μπόρεσε να σωθεί και κατέληξε.Η εταιρεία εξέφρασε την οδύνη της και είπε πως θα βοηθήσει τα μέγιστα την οικογένεια του θανάντος το επόμενο διάστημα.








Λόγω της ακαριαίας πέδη αρκετοί επιβάτες τραυματίστηκαν ελαφρά στο πρώτο βαγόνι απο την πτώση αποσκευών.Κανείς απο τους 180 δεν τραυματίστηκε σοβαρά.







Στο σημείο έσπευσαν σωστικά συνεργεία και τεχνίτες για να σηκώσουν την εκτροχιασμένη μηχανή και να απομακρύνουν την νταλίκα.

Μέχρι αργά χτες βράδυ η γραμμή παρέμενε κλειστή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου