Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Μεγάλα τα προβλήματα με τις καθυστερήσεις στον Προαστιακό Αθηνών - Επιστολή επιβατών στον Υπουργό Υποδομών και στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Μεγάλοι μπελάδες για τον Υπουργό Υποδομών καθώς για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται η διάλυση στην εκμετάλλευση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ενώ αναδεικνύεται και πάλι η εγκληματική πολιτική απαξίωσης  που εδώ και 5 χρόνια μεταφέρει τα προβλήματα στο προσωπικό.Το στέκι της έλξης, το blog των μηχανοδηγών,έγραψε για το θέμα προχτές,δημοσιεύοντας και την επιστολή του Σωματείου μας για το θέμα.Με σημερινή τους επείγουσα  επιστολή προς τον Υπουργό Υποδομών , τον Γενικό Γραμματέα, την ΡΑΣ και τον Συνήγορο του Πολίτη  οι επιβάτες του Προαστιακού τονίζουν
ότι σαν πρώτη μορφή αντίδρασης στις καθυστερήσεις που παρατηρούνται στα δρομολόγια απο σήμερα δεν θα επιδεικνύουν τις κάρτες ή τα εισιτήρια μεταφοράς στους ελεγκτές.

Προτείνουν δε και την επαναχάραξη των δρομολογιακών χρόνων, αντιλαμβανόμενοι ότι το πρόβλημα δεν οφείλεται στους μηχανοδηγούς.

Διαβάστε την επιστολή των επιβατών που βάζει φωτιές στα μπατζάκια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ 



Κλικ για μεγέθυνση




2 σχόλια:

  1. μΠΙπ ΜπιΠ....
    Έλα Βασίλη,τι είπαμε;
    Έλα Χρήστο,τι θες να κάνω παραπάνω.Έχω στείλει τον γιατρό,την νυφίτσα,τον αετό,επιστρατεύω τους πάντες.
    Αν δεν φτιάξετε το θέμα δεν έχει προαγωγές.Θέλετε να καταστρέψετε την εταιρεία ή να στείλω 10 απολογίες να τους στρώσω όλους;Μέχρι αύριο να λυθεί αλλοιώς τέρμα οι συμφωνίες.Τουτ,τουτ,τουτ(έκλεισε η γραμμή).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ (ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ) ΑΡΝΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ? ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ? ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΑΜΟΚ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ? ΚΑΤΑΝΤΑΝΕ ΑΣΤΕΙΟΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ (ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ). ΑΣ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΗΝ ΓΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΛΕΟΦΩΡΕΙΟ ΡΕ ΑΔΕΛΦΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΣΕ ΕΡΜΕΟ ΤΩΝ ΤΑΧΙ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ. ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ (ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ ΑΝΟΙΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΑΣ) ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΦΕΜΕΝΑ ΣΤΟ ΕΡΜΕΟ ΤΩΝ ΚΤΕΛ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΡΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ. ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ. ΚΑΛΑ ΝΑΜΑΣΤΕ ,ΟΣΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΛΠ.......ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΘΥΣΙΕΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΜΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ ,ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΜΙΑ ΘΥΣΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ....ΘΕΣΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΧΕΡΙΑ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ !!!!!
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ
    ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΗΜΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή