Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Αποδοκιμάστηκε έντονα ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ και φυγαδεύτηκε κακήν κακώς…(βίντεο)

Στην εξόρμησή του ως... αντιμνημονιακός και με τη συνοδεία καμερών,(και μπράβων) βρέθηκε στη συγκέντρωση των επιστημόνων, των ελευθέρων επαγγελματιών και των αυτοαπασχολούμενων, στα Προπύλαια, που διαδήλωναν κατά του νέου ασφαλιστικού. Αλλά
Ο λόγος για τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ Γιάννη Παναγόπουλο, ο οποίος αποδοκιμάστηκε από τους συγκεντρωμένους, που του πέταξαν κέρματα και καφέ, την ώρα που ετοιμαζόταν να κάνει δηλώσεις προς τους δημοσιογράφους. Αποτέλεσμα να φυγαδευτεί από την πορεία και να κατευθυνθεί προς την Κοραή.

Οι συγκεντρωμένοι του φώναζαν πως «εσύ τα ψήφισες αυτά», με αποτέλεσμα οι δημοσιογράφοι να τον ρωτήσουν «γιατί τόση μεγάλη απόσταση από την εργατική τάξη, κ. Παναγόπουλε;». Ουσιαστική απάντηση δεν πήραν. Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο.


\

Δικό μας σχόλιο 

Δεν πειράζει Πρόεδρε....
Τον Μάρτη στην Ρόδο θα αυξήσει τις δυνάμεις της η παράταξη και η ΓΣΕΕ θα ενισχυθεί στην συνείδηση των εργατών.

1 σχόλιο:

  1. Οι έννοιες Εργατικό Κίνημα, Εργατικές Διεκδικήσεις, Εργατικοί Αγώνες έχουν ονοματεπώνυμο: Γιάννης Παναγόπουλος. Γειά σου Πρόεδρε με τους αγώνες σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή