Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

Συνάντηση ΠΕΠΕ - Rail Cargo


Συνάντηση του Προεδρείου του Σωματείου μας με τον Δ/ντα Σύμβουλο  της Rail Cargo κ. Κιοσέογλου, είχαμε σήμερα στην οποία συζητήθηκαν σε πολύ καλό κλίμα τα θέματα που
αφορούν τους μηχανοδηγούς  και εκπαιδευόμενους μηχανοδηγούς που απασχολεί η Rail Cargo.

Κοινή πρόθεση των 2 μερών είναι η ανάπτυξη των σιδηροδρομικών μεταφορών στην χώρα σε ένα ασφαλές και ρυθμισμένο  εργασιακό περιβάλλον για όλους τους μηχανοδηγούς.
 Το επόμενο διάστημα οι συζητήσεις των 2 μερών θα συνεχιστούν καθώς θα γίνει προσπάθεια -μετά την κοινή βούληση- για την καθιέρωση μισθολογίου για τους μηχανοδηγούς της Rail Cargo ενώ θα υπάρξουν και πρωτοβουλίες του Σωματείου μας προς τις αρμόδιες υπηρεσίες (ΟΣΕ κτλπ) για την επίλυση θεμάτων που αφορούν ζητήματα πιστοποίησης των μηχανοδηγών της Rail Cargo.
Η συνάντηση έγινε έπειτα απο πρωτοβουλία του συναδέλφου που είναι  εκλεγμένος στα όργανα της ΠΕΠΕ και εργάζεται στην Rail Cargo και σε αυτήν συμμετείχε ο Πρόεδρος του Σωματείου μας Γενιδούνιας Κώστας και ο Αν.Γεν. Γραμματέας συνάδελφος Χαντάβας Αλέξης. 
Τα αποτελέσματα της συνάντησης θα συζητηθούν διεξοδικά στην επόμενη συνεδρίαση του ΔΣ του Σωματείου μας.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου