Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 8 Ιουνίου 2019

Όταν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ , αγκαζέ όπως σήμερα, έβγαζαν σε εφεδρεία τους σιδηροδρομικούς

Επειδή όποιος δεν θυμάται την πρόσφατη ιστορία είναι καταδικασμένος να την ξαναζήσει και επειδή οι εκπρόσωποι του συνδικαλιστικού κατεστημένου θέλουν να μας πείσουν ότι η....Νέα Δημοκρατία δεν ενόχλησε τον σιδηροδρομικό κόσμο, δημοσιεύουμε την απόφαση για την θέση σε ...εργασιακή εφεδρεία

συναδέλφου σιδηροδρομικού την 1.1.2012, την περίοδο Συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ υπό τον κ. Παπαδήμο. 

Δεκάδες σιδηροδρομικοί τότε, μετά τις χιλιάδες των μετατάξεων το 2010, τέθηκαν σε εργασιακή εφεδρεία λαμβάνοντας το 60% των αποδοχών τους (τακτικών που είχαν ήδη περικοπεί 25% απο το πρώτο ενιαίο μισθολόγιο) μέχρι την συνταξιοδότηση τους.
Οικογένειες καταστράφηκαν, τεχνογνωσία χάθηκε, το σχέδιο για την ιδιωτικοποίηση των ΤΡΑΙΝΟΣΕ - ΕΕΣΣΤΥ σε πλήρη εξέλιξη.
Η αλήθεια έχει αντοχή και αυτή είναι  ΑΛΛΗ μια  απόδειξη για το τι ακριβώς συνέβη στους σιδηροδρομικούς την περίοδο 2010-2014.
Την αφιερώνουμε στο συνδικαλιστικό κατεστημένο που εν χορώ προσπαθεί τους τελευταίους μήνες να αγιοποιήσει τους κ.κ. Χατζηδάκη - Μανιάτη και λοιπούς βουλευτές των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ την περίοδο εκείνη.

Σήμερα ξαναέρχονται ως Σωτήρες......


Το στέκι της έλξης- Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου