Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

Εβδομαδιαίο προγραμματισμό εργασίας στο ΜΘ -αρχικά-, αποφάσισε η ΠΕΠΕ

Το Σωματείο μας αποφάσισε ότι στο ΜΘ άμεσα θα πρέπει να ξεκινήσει η εκπόνηση εβδομαδιαίου προγραμματισμού εργασίας. Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ σύμφωνα με την ΣΣΕ οφείλει
να εκδίδει μηνιαίο προγραμματισμό εργασίας, ωστόσο στο ΜΘ λόγω της δικαιολογίας της έλλειψης προσωπικού ,  ο προγραμματισμός ήταν ημερήσιος με ότι αυτό συνεπάγεται για την οικογενειακή και προσωπική ζωή των μηχανοδηγών.
Η ΠΕΠΕ αποφάσισε ότι θα πρέπει άμεσα να γίνει εβδομαδιαίος, ενώ το επόμενο διάστημα μηνιαίος όπως ορίζει η ΣΣΕ.
Την ίδια ώρα θα πρέπει να αντιμετωπιστούν  απο την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΑΜΕΣΑ τα προβλήματα στο ΜΑΙ, όπου τις τελευταίες εβδομάδες ο προγραμματισμός εργασίας δίνεται ανά 3-4 μέρες λόγω της τεράστιας έλλειψης μηχανοδηγών.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου