Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

Fake news το δημοσίευμα για το τροχαίο υλικό στο Βόλος - Λάρισα

Ο συνάδελφος μηχανοδηγός που εκτελούσε χτες τα τοπικά δρομολόγια Λάρισας- Βόλου τις πρωινές ώρες , επικοινώνησε με το στέκι διαψεύδοντας το δημοσίευμα για την έλλειψη
κλιματισμού στα δρομολόγια. Πρόκειται για fake news που εξυπηρετούν μικροπολιτικές και συνδικαλιστικές αντιπαραθέσεις στην περιοχή της Θεσσαλίας, ανέφερε ο συνάδελφος, τονίζοντας ότι τα τελευταία χρόνια το τροχαίο υλικό ανταποκρινέται στις ανάγκες της γραμμής. 
Ο συνάδελφος έχει θέσει στην διάθεση μας τα στοιχεία του, προκεικέμενου να υπάρξει η οποιαδήποτε διευκρίνηση εφόσον ζητηθεί.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου