Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019

Ψάχνει Σωματεία η πλειοψηφία της ΠΟΣ

Η  μάχη της παρέας της Κάνιγγος για την καρέκλα !
Σε αγωνιώδη προσπάθεια για την ανεύρεση Πρωτοβάθμιων Σωματείων στην ΣΤΑ.ΣΥ προκειμένου αυτά να εγγραφούν στην Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών και ....
αντιπρόσωποι τους να ψηφίσουν στο συνέδριο που θα διεξαχθεί τους επόμενους μήνες έχει αναλωθεί η ηγεσία της ΠΟΣ και ο ελάσσων Πρόεδρος της.
Με τον τρόπο αυτό σχεδιάζουν να ανατρέψουν τον συσχετισμό δυνάμεων στον σιδηρόδρομο όπου οι δυνάμεις της ΠΑΣΚ και της ΔΑΚΕ αποδοκιμάστηκαν & με μεγάλη μάλιστα διαφορά.
Πρόκειται για ένα σχέδιο που έχει ως στόχο να εκλεγούν στην ΓΣΕΕ μέσω του σιδηροδρόμου οι συνάδελφοι Κιουτσουκης -Λεβέντης , αφού 1 Εκ των 2 μένει εκτός με βάση τα σημερινά αποτελέσματα.
Η εγγραφή νέων σωματείων από την ΣΤΑ.ΣΥ  εκτός από την ενδεχόμενη αλλαγή στον συσχετισμό δυνάμεων -υπέρ των ΠΑΣΚ -ΔΑΚΕ- θα αυξήσει και τον αριθμό των εκπροσώπων που εκλέγονται μέσω της ΠΟΣ στην ΓΣΕΕ από 2 σε 3 αφού ο αριθμός των εργαζομένων  που εκπροσωπεί η ΠΟΣ θα αυξηθεί πέραν των 2500. Όπως είναι γνωστο για την ΓΣΕΕ εκλέγεται 1 αντιπρόσωπος κάθε 1000 εργαζομένους.
Η μεθόδευση αυτή είναι δείγμα της μεγάλης αλαζονείας της σημερινής ηγεσίας της ΠΟΣ και του ελάσσονος Προέδρου της συναδέλφου Παρασκευόπουλου που δεν θέλουν να παραδεχτούν  την ήττα των ΠΑΣΚ -ΔΑΚΕ στον σιδηρόδρομο και δίνουν τον  υπέρ πάντων αγώνα για την ....καρέκλα .


Το στέκι της έλξης -Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου