Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 23 Ιουνίου 2019

Eγκαίνια για το πάρκο του ΟΣΕ στην Λάρισα αύριο Δευτέρα 24/06

Αύριο Δευτέρα 24/06 εγκαινιάζεται το Πάρκο του ΟΣΕ στην Λάρισα στις 7 το απόγευμα.Όπως αναφέρεται και στην πρόσκληση εγκαινίων:

«Η Mikel Coffee Company και το Πολιτιστικό Κέντρο Σιδηροδρόμων Λάρισας, έχοντας προσεγγίσει με σεβασμό τα συλλεκτικά εκθέματα και διατηρώντας την ιστορικότητα του χώρου, εγκαινιάζουν το ανακαινισμένο πάρκο του ΟΣΕ».


Παράλληλα από την εταιρεία καφέ έγινε ανάρτηση στο Facebook για το νέο πάρκο του ΟΣΕ Λάρισας που θα προσφέρουν «βόλτες με περισσότερο χρώμα». Αναλυτικά:

«Πλέον οι βόλτες μας θα έχουν περισσότερο χρώμα.

Στις 24/06 εγκαινιάζουμε έναν ξεχωριστό χώρο με αναβαθμισμένο πάρκο, παιδότοπο και τραίνα αντίκες στην περιοχή γύρω από τον ΟΣΕ Λάρισας.

Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε το νέο στολίδι της Λάρισας στο opening event το οποίο θα «ντύσουν» μουσικά το Fortissimo Quartet με special guest τον Στέλιο Παπακώστα ενώ θα υπάρχει και live αναμετάδοση από το Radio Polis.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου