Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019

Οι σταθμάρχες εκθέτουν τον "Αδούλευτο" εργατοπατέρα της ΓΣΕΕ, την ΠΟΣ και την ΔΑΚΕ Σιδηροδρομικών

Αδούλευτε εργατοπατέρα  πες αλεύρι. Ο Μπούρας σε γυρεύει. Αφιερωμένο εξαιρετικά στην παρέα των  ΝΟΘΩΝ. 
Γιατί το Δίκτυο Σιδηροδρομικών δεν έχει κάνει κάτι για τους απλήρωτους στην καθαριότητα αναφέρει ο "Αδούλευτος" εργατοπατέρας της ΓΣΕΕ Νίκος Κιουτσούκης και οι Νόθοι της ΔΑΚΕ Σιδηροδρομικών. Τον Ιούνιο του 2019 όμως

η ΠΕΣΟΣΕ είχε καταγγείλει τον εργολάβο σε ανακοίνωση της και είχε πάει και το θέμα στην Διοίκηση του ΟΣΕ.
ΠΕΣΟΣΕ που ελέγχετε από παράταξη που πρόσκειται στο Δίκτυο Σιδηροδρομικών και έχει λάβει την ευρεία πλειοψηφία σε αυτήν.
Η ΠΕΣΟΣΕ το Σωματείο των Σταθμαρχών που με την ψήφο του ο αδούλευτος εργατοπατέρας της ΓΣΕΕ Νίκος Κιουτσούκης ΜΑΖΙ με τους ΝΟΘΟΥΣ των ΠΑΣΚ -ΔΑΚΕ - ΔΕΣΚ απέκλεισε από το συνέδριο της Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών πριν 2 μήνες. 
Αδούλευτος εργατοπατέρας Κιουτσούκης που είναι επιεικώς αδιάβαστος. Τον ευτελίζουν τα ίδια του τα λόγια. Του συνιστούμε να ασχολείται με το facebook και ας αφήσει το συνδικάτο σε άλλους, αρκετή ζημιά έχει προκαλέσει στον σιδηρόδρομο.
ΠΑΝΤΩΣ το συμπέρασμα είναι ότι ΠΑΣΚ-ΔΑΚΕ-ΔΕΣΚ απέκλεισαν απο το συνέδριο της Ομοσπονδίας το ΜΟΝΑΔΙΚΟ Σωματείο που κατήγγειλε τον εργολάβο στην καθαριότητα. 
Ο Νίκος, ο Τάκης, ο Θανάσης, ο Πέτρος. Οι Νόθοι. 
Μάλλον "τυχαίο"  θα είναι. 

Διαβάζουμε την ανακοίνωση της ΠΕΣΟΣΕ στις 20 Ιουνίου 2019.
Ο Κιουτσούκης τότε έκανε προεκλογικό αγώνα για την Νέα Δημοκρατία μέσω της ΔΑΚΕ. 

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ την ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ(  ΠΗΡΟΥΝΙΑΣ) γιατί ενώ πληρώνεται από τον ΟΣΕ για τις υπηρεσίες που προσφέρουν οι υπάλληλοι στο πλαίσιο του καθαρισμού, αυτή δεν τους   πληρώνει( έχει να πληρώσει από τον ΑΠΡΙΛΙΟ). Εδώ ανακύπτουν
ερωτήματα για τις επικρατούσες λογικές και αντιλήψεις αυτού του μεσάζοντος στην καθαριότητα. Μήπως θα έπρεπε ο ΟΣΕ καταρχήν να ελέγξει αν πληρώνει τους υπαλλήλους , και αν όχι να καταγγείλει την σύμβαση του; 
Mήπως υποκρύπτεται ένα πολιτικό παιχνίδι στυλ ΠΑΤΟΥΛΗ(δηλαδή παιχνίδια της Ν.Δ.) ενόψει των πρόσφατων ευρωεκλογών, και δη των επερχόμενων βουλευτικών; 
Μήπως θα έπρεπε να καταγγελθούν ακόμη και ανωνύμως στην επιθεώρηση εργασίας; 

Kατά την θεώρηση μας είναι παράτυπο και παράνομο και πρέπει τέτοια φαινόμενα να εξαλειφθούν με όλους τους τρόπους και μέσα. 
Δεν είναι δυνατόν σήμερα στο πλαίσιο της κανονικότητας να ζούμε με συνθήκες γαλέρας. Εγκαλούμε όλους τους αρμοδίους να παρέμβουν με καταλυτικό ρόλο.   

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ
               Ο Πρόεδρος                                    Ο Γενικός Γραμματέας  
       
      ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΟΥΡΑΣ                                     ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΡΙΒΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου