Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

ΕΕΣΣΤΥ : Τα αποτελέσματα της ανυπαρξίας των νόθων της ΠΟΣ

Για άλλη μια φορά οι εργαζόμενοι στην τεχνική βάση επικοινώνησαν το πρωί με
το στέκι προσπαθώντας να ενημερωθούν για την σημερινή μισθοδοσία και τις τεράστιες κρατήσεις που υπέστην.
Είναι αδιανόητο , οι νόθοι της ΠΟΣ να βγάζουν συνεχώς ανακοινώσεις ενάντια σε άλλα  Σωματεία και συνδικαλιστές και να μην βγάζουν μια ανακοίνωση για να ενημερώσουν υπεύθυνα το προσωπικό
Είναι αδιανόητο ενα σοβαρό συνδικάτο να μην έχει ασχοληθεί με την μετάβαση στισ διατάξεις της εργατικής νομοθεσίας αναφορικά με το φορολογικό καθεστώς.
Μοναδική ενασχόληση των νόθων ειναι η στοχοποίηση των συνδικαλιστικών τους αντιπάλων και σε καμια περίπτωση η ουσιαστική εκπροσώπηση των συμφερόντων των εργαζομένων.
Σημερα οι συνάδελφοί στην τεχνική βάση για αλλη μια φορά διαπίστωσαν την ζοφερή πραγματικότητα γύρω απο την συνδικαλιστική τους εκπροσώπηση.

Είναι άλλωστε η δεύτερη φορά που με την μισθοδοσία κινούνται στα τυφλά.
Η πρώτη ήταν το καλοκαίρι με την μονομερή αλλαγή στον τρόπο πληρωμής , αλλαγή για την οποία οι νόθοι δεν ανέφεραν ποτέ τίποτα.

Το στέκι της έλξης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου