Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019

Εκδικάστηκε στο ΣτΕ η προσφυγή της ΠΕΠΕ για τους μεταταχθέντες

Εκδικάστηκε την περασμένη Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου στο Συμβούλιο της Επικρατείας και  η τελευταία προσφυγή του Σωματείου μας και των 45 υποχρεωτικά μεταταχθέντων μηχανοδηγών, ενάντια στις προβλέψεις του Νόμου 3891. Σε μια δίκη που προκάλεσε
αίσθηση στο ακροατήριο, παρουσία πολλών υποχρεωτικά μεταταχθέντων αλλά και εκπροσώπων της ΠΕΠΕ σήμερα, αναδείχθηκε το δίκαιο των μηχανοδηγών. Στους παρόντες μένει η εικόνα των δικαστών και η αντίδραση του ακροατηρίου, όταν άκουσαν την ιστορία των 45 συναδέλφων μας.

Η μεγαλύτερη πληγή στην ιστορία της έλξης.
Για την ιστορία η ΠΕΠΕ και οι συνάδελφοι εκπροσωπήθηκαν απο τον καθηγητή Εργατικού Δικαίου κ. Κώστα Παπαδημητρίου και το δικηγορικό γραφείο του  κ. Δημητρόπουλου Παναγιώτη (παρουσία του ιδίου). 
Το Σωματείο μας ΤΗΡΗΣΕ στο ακέραιο την δέσμευση  προς αυτούς, φτάνοντας την υπόθεση στο κορυφαίο όργανο απονομής δικαιοσύνης, το Συμβούλιο της Επικρατείας.
Ελπίζουμε η Ελληνική Δικαιοσύνη να αποκαταστήσει την αδικία που υπέστην οι συνάδελφοι.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου