Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019

Έντονη δυσαρέσκεια της Rail Cargo Logistics Goldair για την ΕΕΣΣΤΥ


Έντονη δυσαρέσκεια της Rail Cargo Logistics Goldair για την ΕΕΣΣΤΥ. Η ελληνοαυστριακή εταιρεία εμφανίζεται δυσαρεστημένη από την αντιμετώπιση που τυγχάνει από την
ΕΕΣΣΤΥ σε διάφορα θέματα, όπως διαμόρφωση τιμολογιακής πολιτικής και δίκτυο διανομής τροχαίου υλικού.


Η RCLG, εάν δεν βρεθεί η «χρυσή τομή» με την ΕΕΣΣΤΥ, η οποία ανήκει στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ενδέχεται να προβεί σε διαμαρτυρία σε ανώτερο θεσμικό επίπεδο, με το επιχείρημα νόθευσης του ανταγωνισμού.
Από την πλευρά τους, στελέχη της ΕΕΣΣΤΥ, στα οποία απευθύνθηκε το metaforespress.gr, επισήμαναν ότι «περιμένουμε την επιχειρηματολογία της Rail Cargo, δεν μας έχει αποσταλεί κάτι».

Σημειώνεται ότι η Rail Cargo Logistics Goldair αποτελεί ανταγωνίστρια εταιρεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στις σιδηροδρομικές εμπορευματικές μεταφορές.

Διαθέτει 4 μηχανές έλξης και το τελευταίο διάστημα έχει επικεντρώσει – μεταξύ άλλων – τη δραστηριότητά της στην μεταφορά πετρελαιοειδών.

www.metaforespress.gr - Φώτης Φωτεινός 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου