Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019

Συνεχίζονται τα προβλήματα στο σύμπλεγμα του ΣΚΑ- Επανήλθαν τα δρομολόγια προς Κιάτο


Επανήλθαν χτες μετά την εντατική εργασία των συναδέλφων τα δρομολόγια προς Κιάτο, καθώς αποκαταστάθηκε το πρόβλημα στην περιοχή της Κινέτας. Για λόγο άγνωστο
 η περιρρέουσα ατμόσφαιρα αναφερόταν σε εργασίες που θα απαιτούσαν μήνες. Ωστόσο αυτές ολοκληρώθηκαν - και αυτό είναι απόλυτα θετικό- σε 1-2 μέρες.

Ωστόσο συνεχίζονται τα προβλήματα στο ΣΚΑ καθώς έχει χαθεί ο έλεγχος στην περιοχή του "Σημείου 0" και υπάρχει μονοδρόμηση και αντίθετη κυκλοφορία των συρμών απο τον σταθμό Κηφισίας, που εκτελούν τα δρομολόγια προς Αθήνα και Λιόσια κατά την διάρκεια των τελευταίων ημερών.
Αποτέλεσμα είναι στις αποβάθρες οι επιβάτες να μην έχουν την απαραίτητη πληροφόρηση για τις αλλαγές και να επικρατεί εκνευρισμός που μεταφέρετε στο προσωπικό με προπηλακισμούς.
Εντελώς απαράδεκτη είναι η πρωτοβουλία που λαμβάνεται κάποιες φορές-με άγνωστη εντολή- για να παραμένει στον σταθμό των Λιοσίων το δρομολόγιο προς Κορωπί για να περιμένει την ανταπόκριση απο Κιάτο (μετεπιβίβαση που γίνεται προγραμματισμένα στις Κάτω Αχαρναί). 
Αποτέλεσμα της πρωτοβουλίας αυτής, που επαναλαμβάνουμε γίνεται με άγνωστη εντολή, είναι να δημιουργείτε συνωστισμός στο δρομολόγιο προς Κορωπί, ενώ η καθυστέρηση που μπαίνει σε αυτό το δρομολόγιο δεν μπορεί να ανακτηθεί, καθώς τα δρομολόγια είναι πολύ σφιχτά.
Για το θέμα έχουν υπάρξει επανειλημμένες αναφορές μηχανοδηγών αλλά κανείς μέχρι στιγμής δεν έχει εξηγήσει γιατί συμβαίνει.
Αν οι δρομολογιακοί πίνακες δεν ισχύουν, ο ΟΣΕ οφείλει να το γνωστοποιήσει στους μηχανοδηγούς και η ΤΡΑΙΝΟΣΕ να προσαρμόσει ανάλογα τα δρομολόγια της.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου