Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 26 Ιουλίου 2022

ΛΑΡΚΟ - 1100 απολύσεις - Εκβιάζουν τους εργαζόμενους να τις υπογράψουν

 Δεν ξέρετε τι ζούμε στη ΛΑΡΚΟ, όποιος δεν υπογράφει απόλυση
δεν παίρνει νέα δίμηνη σύμβαση, το μέλλον είναι άγνωστο, λέει το μέλος της διοίκησης του σωματείου

«Από χθες ειδοποιούμαστε να πάμε να υπογράψουμε τις απολύσεις μας. Όποιος δεν πάει, δεν θα υπογράψει νέα δίμηνη σύμβαση – για το επόμενο πεντάμηνο θα ισχύει αυτό και μετά το μέλλον είναι άγνωστο», δήλωσε Στο Κόκκινο 105.5 και στον Γιώργο Τραπεζιώτη, ο κ. Δημήτρης Καραμέρης, αντιπρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Φθιώτιδας και μέλος της Διοίκησης του σωματείου της ΛΑΡΚΟ. 

«Αυτή τη στιγμή ο κόσμος πάει με σκυμμένο το κεφάλι γιατί απειλείται. Ειλικρινά σας το λέω, εργάζομαι 34 χρόνια στην ΛΑΡΚΟ, αυτή η κατάσταση μου θυμίζει μια άλλη συμφωνία πριν από πολλά χρόνια. Μου θυμίζει κάποιους ανθρώπους πριν από πολλά χρόνια που με σκυμμένο το κεφάλι, παρέδωσαν τα όπλα. Γιατί και οι εργάτες της ΛΑΡΚΟ σήμερα, τα όπλα παραδίδουν. Και σας το λέω με πόνο ψυχής. Δεν ξέρετε τι ζούμε…», πρόσθεσε ο κ. Καραμέρης. 

Τόνισε πως «ευελπιστούμε μόνο, να φύγει αυτή η λαίλαπα. Να έρθει μια προοδευτική κυβέρνηση να επανεξετάσει την υπόθεση της ΛΑΡΚΟ. Γιατί η ΛΑΡΚΟ, είναι ο ορυκτός πλούτος της χώρας, η ΛΑΡΚΟ είναι Ελλάδα. Προσωπικά μετά από 34 χρόνια δουλειάς στα καμίνια – έχω καεί ολόκληρος – δεν θα υπογράψω αυτή τη σύμβαση, αυτό το έκτρωμα. Καλά θα κάνουν οι βουλευτές της ΝΔ, να σκεφθούν εάν θα ξαναέρθουν εδώ. Δυόμιση χρόνια δεν έχει εμφανιστεί κανείς. Δεν θα κάνουμε πίσω, δεν θα παραδώσουμε τα όπλα και καλά θα κάνουν οι κύριοι αυτοί να μην ξαναπατήσουν το πόδι τους εδώ. Ας βρεθεί μια προοδευτική κυβέρνηση να αλλάξει, όχι μόνο τα πράγματα στην ΛΑΡΚΟ, αλλά στην Ελλάδα».

1 σχόλιο:

  1. Εκλογές 2019
    Νομός Βοιωτίας: ΝΔ 36,25% ΣΥΡΙΖΑ 32,27 ΚΙΝΑΛ 9,7% ΚΚΕ 7,01%
    Νομός Φθιώτιδας: ΝΔ 43,79 ΣΥΡΙΖΑ 31,64 ΚΙΝΑΛ 7,59% ΚΚΕ 4,38%
    Νομός Φωκίδας: ΝΔ 44,75 ΣΥΡΙΖΑ 29,16% ΚΙΝΑΛ 7,35% ΚΚΕ 6,04%
    Για τη Μακεδονία, για το Μάτι, για την Ανάπτυξη ζβινννν, για την Αριστεία, γιατί οι Ζαίοι ήταν λαϊκιστές, άπλυτοι, Μαδουρέοι, μένανε σε βίλα στο Σούνιο, καπνίζαν πούρα στα κότερα και μαύρο στου Μαξίμου, γιατί την έχει αστεφάνωτη, γιατί μπείξε-δείξε κλπ κλπ. Αφού τους έπεισαν οι ΑΡΔ ψήφισαν τους Μπάμπηδες, την Τσιμενδώνη, την Κεραμιδέως και το τρίο ΛΑΟΣ για να απελευθερωθεί ο τόπος. Απελευθερώθηκαν και οι ίδιοι. Καλά κάθε μέρα δουλειά, που να τρέχεις τώρα, να ξυπνάς πρωί... Άσε θα πάρω μετοχές της ΔΕΗ και των άλλων παρόχων και θα περνάω μπέικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή