Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022

Οι μαθητευόμενοι μάγοι και οι "λαγοί" που δεν βγήκαν ποτέ απο το καπέλο

 
Ένα ανεπανάληπτο φιάσκο ζουμε  καθημερινά τις τελευταίες ημέρες, φιάσκο τις συνέπειες του οποίου όμως πληρώνει ο Ελληνικός Σιδηρόδρομος.  Ανεπανάληπτο φιάσκο που οφείλεται στην έλλειψη

γνώσης στοιχειωδών ζητημάτων γύρω απο την εφαρμογή  συγκεκριμένων νόμων,  απο όσους επαίρονταν ότι θα έκαναν την διαφορά. 

Προφανώς αυτοί που "θα έκαναν την διαφορά" θεωρούσαν ότι όλα θα λύνονταν με ένα "τηλεφώνημα" για άνωθεν παρεμβάσεις για αυτό και διαλαλούσαν καιρό τώρα, ότι είχαν "κρυμμένους λαγούς" στα καπέλα τους, όπου δια μαγείας θα έλυναν τα προβλήματα που δημιουργούσε η επιχειρησιακή τους ανεπάρκεια, όπως αυτή κρίνεται πλέον αντικειμενικά. Απο τα γεγονότα. 

Φτάσαμε όμως στις 22 Ιουλίου και οι λαγοί ακόμα να φανούν, αντίθετα μάταια αναζητούνται εξιλαστήρια θύματα για να χρεωθούν την κατάσταση . 

Όταν κάποιος δεν έχει καμία εμπειρία στο πεδίο, καλό είναι να κρατά και το στόμα του λίγο κλειστό,  αντί να έχει μόνιμα έπαρση και αλαζονεία. 

Εκτός αν δεν καταλαβαίνει, οπότε δεν υπάρχει η λεγόμενη "εν συναίσθηση" 

  "À suivre"

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου