Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022

Συνάντηση του Νίκου Παππά με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Hellenic Train

 

Ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και βουλευτής Β3ʼ Νότιου Τομέα Αθηνών, Νίκος Παππάς, είχε χθες συνάντηση με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ / Hellenic Train, Maurizio Capotorto.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν ζητήματα σχετικά με τις σιδηροδρομικές μεταφορές στη χώρα, τα δρομολόγια των τρένων, καθώς και τα πολύ σοβαρά προβλήματα στο σιδηροδρομικό δίκτυο (συντήρηση, υποδομές, κ.ά.) που δυσχεραίνουν την παροχή συγκοινωνιακού έργου.

Ο Νίκος Παππάς υπογράμμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στηρίζει τον σιδηρόδρομο ως εναλλακτική λύση μετακίνησης στην εποχή της ενεργειακής κρίσης σε όλη την Ε.Ε. και επεσήμανε την ανάγκη για στήριξη του μέσου και των υποδομών του, καθώς και για πύκνωση των δρομολογίων του σε όλη την επικράτεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου