Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022

Απομονώθηκε πολιτικά η ηγεσία του Υπουργείου Μεταφορών

Το σύνολο της αντιπολίτευσης καταψήφισε την σύμβαση για την επιχορήγηση της HT για τις άγονες γραμμές. Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κατι τέτοιο, καθώς η
εταιρεία επιδοτείται-ορθά-  από το 2012 και μέχρι σήμερα. Η εξέλιξη αυτή αποδεικνύει την κακή πολιτική που ασκείται στον σιδηρόδρομο τα τελευταία 3 χρόνια. 

Μόνο εξαγγελίες επικοινωνιακές και από ουσία τίποτε παρα κλείσιμο σταθμών και γραμμών και μείωση δρομολογίων. 

Και φυσικά αιτήματα για ρουσφέτια που καταφθάνουν σωρηδον υπενθυμίζοντας την κακή νοοτροπία της δεξιάς. 

Η καταδίκη (για απιστία) Διευθυντικού στελέχους της ΤΡΑΙΝΟΣΕ την περίοδο 2007/2009 υπενθύμισε στον σιδηροδρομικό κόσμο πολλά κακώς κειμενα. 

Αντίστοιχα ο πήχυς έχει μπει πλέον ψηλά για την Hellenic Trains που πρέπει να πραγματοποιήσει σημαντικές επενδύσεις (ιδιαίτερα στις εγκαταστάσεις κ στο τροχαίο υλικό)  & να πείσει την Ελληνική κοινωνία ότι θα βοηθήσει στην ανάπτυξη των σιδηροδρομικών μεταφορών προς όφελος της. 

Είναι όμως βέβαιο ότι η πολιτική της Κυβέρνησης Μητσοτάκη στον σιδηρόδρομο αποδοκιμάστηκε ηχηρά από το σύνολο των πολιτικών δυνάμεων της χωρας. 


Το στέκι της έλξης - Το blog των Μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου