Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 2 Ιουλίου 2022

FS Group – ΙΜΕΤ: Συμφωνία για έξυπνη κινητικότητα στην Ελλάδα

Ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων στον τομέα της βιώσιμης κινητικότητας στην Ελλάδα και προώθηση της διατροπικότητας των μεταφορών. Αυτός είναι ο στόχος του μνημόνιο συνεργασίας που υπογράφηκε στην Αθήνα από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου FS Luigi Ferraris και από το ΙΜΕΤ (Ελληνικό Ινστιτούτο Μεταφορών) του Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογίας Ελλάς, ένα κέντρο που ειδικεύεται
στην εφαρμοσμένη έρευνα σε τομείς που σχετίζονται με τις μεταφορές, τη βιώσιμη κινητικότητα και την εφοδιαστική. Χάρη στη συμφωνία με το Ελληνικό Ινστιτούτο Μεταφορών, – εξηγεί το FS News, η πύλη πληροφοριών του Ομίλου FS – ο Όμιλος FS θα μπορεί να αναπτύξει πιο αποτελεσματικά, ασφαλή και ανθεκτικά συστήματα μεταφορών, μέσω της ανάλυσης μεγάλων δεδομένων για κινητικότητα όλο και πιο έξυπνη.

Ειδικότερα, θα αναπτυχθούν καινοτόμες υπηρεσίες με τηνενσωμάτωση των τεχνολογιών IoT και 5G στο δίκτυο και τα περιουσιακά στοιχεία και το προγνωστική συντήρηση, χάρη σε προηγμένες διαγνωστικές λύσεις για σιδηροδρομικές υποδομές και τροχαίο υλικό. Μεγάλη προσοχή θα δοθεί επίσης στην υλοποίηση λύσεων που εστιάζουν στις ανάγκες των χρηστών και στην ικανοποίησή τους, μέσω καινοτόμων υπηρεσιών. Οι δράσεις και οι στρατηγικές που ανακοίνωσε στην Αθήνα η Ferraris, με αφορμή την τελετή παρουσίασης του Ελληνικό Τρένο, το νέο σήμα της ελληνικής εταιρείας σιδηροδρομικών μεταφορών επιβατών και εμπορευμάτων που ελέγχεται από την Trenitalia του Ομίλου FS.

«Μέχρι φέτος, τα ETR θα είναι εξοπλισμένα με νέες ψηφιακές τεχνολογίες με προγνωστικά διαγνωστικά συστήματα για την αποφυγή αστοχιών και χάρη στη συνέργεια με τον ΟΣΕ, έχουμε τη φιλοδοξία να κάνουμε την κινητικότητα της Ελλάδας όλο και πιο ασφαλή χάρη στις πιο καινοτόμες τεχνολογίες, το 5G και το ψηφιακό. ανακοίνωσε Ferrari -. Οι επόμενες επενδύσεις του Ομίλου FS στην Ελλάδα θα επικεντρωθούν σε σταθμούς, σε διασυνδέσεις με υπηρεσίες λεωφορείων τελευταίας γενιάς, σε καινοτόμες λύσεις όπως η έκδοση εισιτηρίων χωρίς επαφή, για μέγιστη προσοχή για όλο τον ταξιδιωτικό κύκλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου