Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022

Υπογραφή Μνημονίου ανάμεσα σε Hellenic Train (πρώην ΤΡΑΙΝΟΣΕ) – ΟΣΕ. Τι αφορά

 

Μνημόνιο Αμοιβαίας Κατανόησης και Συνεργασίας με σκοπό την υλοποίηση κοινών δράσεων, προς όφελος των σιδηροδρομικών υπηρεσιών στον επιβάτη και στις επιχειρήσεις, υπέγραψαν ο πρόεδρος της Hellenic Train Dario Lo Bosco, o διευθύνων σύμβουλος της Hellenic Train Maurizio Capotorto και ο πρόεδρος & διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ Σπυρίδων Πατέρας.

Μέσω του μνημονίου αυτού, ΟΣΕ και Hellenic Train, συμφώνησαν να συνεργαστούν στη μελέτη και την προετοιμασία λύσεων που σχετίζονται με δύο βασικούς στρατηγικούς τομείς: τη βελτίωση της εμπειρίας της επιβατικής κοινότητας και τη βελτίωση της ασφάλειας των σιδηροδρομικών μεταφορών.

Το μνημόνιο το οποίο υπεγράφη αποκτά επίσης επιστημονική αξία, καθώς διαμορφώνει νέες συνθήκες στο σύνολο “τρένο – σιδηροδρομικό δίκτυο” στην Ελλάδα, όπου θα εφαρμοστούν βέλτιστα συστήματα on – condition.

Στόχος των εταιρειών είναι ο εκσυγχρονισμός της υποδομής για την άριστη εξυπηρέτηση των επιβατών, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα άτομα με μειωμένη κινητικότητα, καθώς και η αναβάθμιση των τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών μέσω έξυπνων συστημάτων έκδοσης εισιτηρίων, αλλά και η προσφορά υπηρεσιών συνδεσιμότητας (Wi-Fi).

Η συνεργασία αυτή προσβλέπει επίσης στην καλύτερη και αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των καταστάσεων έκτακτης ανάγκης μέσω της διασύνδεσης των κέντρων ελέγχου των δύο εταιρειών και την επιστημονική προσέγγιση για την από κοινού αντιμετώπιση της φθοράς των σιδηροτροχιών και των τροχών του τροχαίου υλικού στο σιδηροδρομικό δίκτυο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου