Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022

Ν. Παππάς : ΛΟΥΚΕΤΟ στον Προαστιακό. Αποτελειώνουν το τρένο. (φωτό)

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έβαλε λουκέτο στον προαστιακό. Αλλεπάλληλες ακυρώσεις δρομολογίων, οι επιβάτες μεταφέρονται με λεωφορεία και με μεγάλες καθυστερήσεις. Δήλωση του Νίκου Παππά, για τις αλλεπάλληλες σημερινές ακυρώσεις δρομολογίων του προαστιακού.
 

Σήμερα, η κυβέρνηση Μητσοτάκη έβαλε λουκέτο στον προαστιακό και αποτελείωσε το τρένο.

Από το πρωί ακυρώνονται το ένα μετά το άλλο τα δρομολόγια του προαστιακού στις γραμμές Αθήνα - Χαλκίδα, Άνω Λιόσια - Κάντζα, Αίγιο - Κιάτο και αντίστροφα, όπως και από και προς το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

Οι επιβάτες εξυπηρετούνται από λεωφορεία της Hellenic... Bus και, μάλιστα, με μεγάλες καθυστερήσεις και όχι από αμαξοστοιχίες. 

Και πρέπει η θυγατρική εταιρεία της Ferrovie Dello Stato στην Ελλάδα να ενημερώσει το επιβατικό κοινό για τα δρομολόγια που θα εκτελούνται, καθώς χιλιάδες επιβατών αναμένουν στις αποβάθρες για τρένα που δεν έρχονται ποτέ. 

Ο σιδηρόδρομος, στην εποχή των κυρίων Μητσοτάκη και Καραμανλή, βρίσκεται υπό συστηματική και σκόπιμη υποβάθμιση. 

Το δημόσιο συμφέρον καταπατάται βάναυσα. 

Οι εργαζόμενοι στο τρένο βιώνουν την απόλυτη απαξίωση.

Η σημερινή κατάρρευση του προαστιακού έχει υπεύθυνο: Την κυβέρνηση Μητσοτάκη. 

Ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Καραμανλής οφείλουν εξηγήσεις.

Επισυνάπτονται οι σχετικές ανακοινώσεις για τις ακυρώσεις της ντροπής. 












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου