Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Βάλε ένα χαρτόνι μωρέ, τρένο είναι !

Πολλές φορές έχουμε αναφερθεί στα προβλήματα που επέφεραν οι μνημονιακές πολιτικές στον σιδηρόδρομο. Και αναφερόμαστε πάντα στην ουσία του προβλήματος δηλαδή, στην διάλυση των περιφερειακών μηχανοστασίων, στην έλλειψη προσωπικού και ανταλλακτικών καθώς και στην υποχρηματοδότηση.
Η εικόνα που μας έστειλε φίλος αναγνώστης απο το Λειανοκλάδι και το stylida.com τα λέει όλα.
Ίδια κατάσταση έχουμε και στο υπόλοιπο τροχαίο υλικό (desiro κτλπ) αφού
όταν χαλάει μια πόρτα ή σπάει ένα τζάμι πρέπει να περιμένουμε το τρένο να αποσυρθεί στο μηχανοστάσιο (πολλές φορές και μέρες μετά) για να αποκατασταθεί το πρόβλημα. Αυτό φυσικά συμβαίνει γιατί γραμμή ηλεκτροκίνησης μέχρι το Ρέντη δεν υπάρχει , (και κατά συνέπεια ούτε ηλεκτροστάσιο) και έτσι πρέπει να προγραμματιστεί ειδική μεταφορά τις πρώτες πρωινές ώρες και φυσικά αντικατάσταση με άλλο συρμό!
Λυπούμαστε για όλα αυτά (το είπαμε και στον φίλο επιβάτη που μας έστειλε το mail)και ελπίζουμε άμεσα να έχουμε λύσεις, λύσεις ουσιαστικές στον πυρήνα του προβλήματος.

Το στέκι της Έλξης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου