Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Τελικά αποτελέσματα στην ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ (Διοικητικό Συμβούλιο - ΠΟΣ)

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων και είναι ίσως η πρώτη τη φορά μετά από δεκαετίες που ένα ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο κερδίζει εκλογές με εντυπωσιακό ποσοστό (45.6%) αφήνοντας πίσω την ΔΑΚΕ και εκτοπίζοντας τη  άλλοτε κραταιά ΠΑΣΚ στην τρίτη θέση!Δεν εκλέγει έδρα το ΠΑΜΕ Σιδηροδρομικών. Αναλυτικότερα έλαβαν




Ψήφισαν 377  

ΑΣΚ     171 ψήφους  και 6  έδρες σε ΔΣ , 5 αντιπρόσωπος στην ΠΟΣ (45.6%)
ΔΑΚΕ   97 ψήφους κ     4 έδρες στο ΔΣ , 3 αντιπρόσωπους στην ΠΟΣ (25.8%)
ΕΣΑΣ   90 ψήφους και 3 έδρες στο ΔΣ, 3 αντιπρόσωπους στην ΠΟΣ (24%)
Ενωμενη Κίνηση 19 ψήφους καμία  έδρα σε ΔΣ , κανένα αντιπρόσωπο στην  ΠΟΣ (4.6%)

6 σχόλια:

  1. Η φετινή Ανοιξη έφερε την νίκη της μέρας και γκρέμισε το σκότος της νύχτας στα τάρταρα!!

    Αγγελική Γιωτοπούλου-Αποστολάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιο είναι το ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο. Ρε παιδεια ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρόκειται για την μεγαλύτερη πανωλεθρία των ΔΑΚΕ και ΠΑΣΚ τα τελευταία 35 χρόνια. Το πόσο ο σιδηροδρομικός (και όχι μόνο) κόσμος αποστρέφεται τις δυο αυτές παρατάξεις και όσους τις εκπροσωπούν, αποτυπώθηκε ξεκάθαρα στο αποτέλεσμα και το βλέπουμε στην καθημερινότητα μας όλοι.Ας αναλογιστεί ο καθένας και η καθεμιά απο εμάς, ότι το αποτέλεσμα αυτό διαμορφώθηκε με υπηρεσιακό μηχανισμό ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ, με όλους τους προϊστάμενους να παίζουν ΔΑΚΕ και ΠΑΣΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα σε όλους σας μ’ ένα ωραίο τραγούδι
    https://www.youtube.com/watch?v=rWfW7kc7_PM
    Για να σας πω:
    -Και τώρα τι θα κάνουμε χωρίς την ΔΑΚΕ της Κίνησης?
    -Και τώρα τι θα κάνουμε χωρίς την ΠΑΣΚ της Κίνησης ?
    -Αμ το ΠΑΜΕ.. που το πας?
    Ήταν κι αυτοί μια κάποια λύση…!

    Τελικά η Αλήθεια θέλει να κρύβεται επίμονα πίσω από τα μεγαλύτερα εμπόδια, που πρέπει πάση θυσία να σταθούμε στα "Δύο", προκειμένου να κάνουμε τα μεγάλα σάλτα· μπας και βρεθούμε σιμά της!
    ….φανταστείτε πόση απ’ αυτή είναι τρυπωμένη μέσα στα τεράστια ριζώματα των ανθρώπινων καθεστώτων, που θέλουν να λειτουργούν εντός των «δημοκρατικών πλαισίων»! ..έτσι το λένε τώρα!
    Συγχαρητήρια στους συναδέλφους της κίνησης που κατάφεραν να κάνουν την υπέρβαση!
    Συγχαρητήρια που κατάφεραν να επιλέξουν τους δικούς τους ανθρώπους έξω από τα καθιερωμένα, και δεν χαρίστηκαν στους Αγιοβασίληδες, και στα μεγάλα κουμάντα, που δεν άφησαν πίττα για πίττα άκοπη!
    Θέλω να πιστεύω ότι κ' η Έλξη θα κάνει το ίδιο άλμα!
    …Είναι καιρός επιτέλους να δούμε το θέμα του κοινού σωματείου, μιας και οι δρόμοι όλων μας συναντούνται επάνω στο τρένο!
    Είναι ίσως ο καταλληλότερος χρόνος, να δούμε την ανάγκη σαν συνδετικό κρίκο για να δέσουμε ‘πάνω της.., άλλωστε η ίδια Ζωή αποδεικνύει στην πράξη, ότι μόνο ενωμένοι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις μεγάλες προκλήσεις της!
    Σας χαρίζω ένα από τα πολύ καλά, του πάντα δικού μας
    Δημήτρη Μητροπάνου!

    https://www.youtube.com/watch?v=c1nlMAPOmMU

    Καλό σας βράδυ!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μαθε οτι πρεπει να περνας και τα σχολια που ειναι εναντια στους δικους εαν θες να λεγεσαι τουλαχιστον .................................... ανωνυμος γραφει και ο αλλος αλλα αυτα που αρεσουν στα Δημοκρατικα σου αυτια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε σχέση με τα ανώνυμα σχόλια.
    Έχουν ξεπεράσει τα 300 και πλέον που δεν έχουμε δημοσιεύσει ενώ κάποια που δημοσιεύονται, δημοσιεύονται μετά απο πολύ σκέψη γιατί δεν αναφέρονται ονόματα.
    Όποιος θέλει να αναφέρει ονοματεπώνυμο συναδέλφου, θα πρέπει να αναφέρει και το δικό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή