Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Αυτοί είναι οι σιδηροδρομικοί!!!! (90.000 Ε κόστος , επισκευάστηκε με μόλις 260 Ε !)

Αριστερά η εύφημος μνεία που δόθηκε σε συνάδελφο μας  από την Διοίκηση του ΟΣΕ γιατί με πενιχρά μέσα και με κόστος μόλις 260 Ε , απεκατέστησε βλάβη της τηλεδιοίκησης η επισκευή της οποίας  από την μητρική  εταιρεία (εργολάβος ) θα ξεπερνούσε  τα 90.000 Ε !!!!

Αυτούς τους εργαζόμενους συκοφάντησαν τα εγχώρια παπαγαλάκια , μερίδα τέτοιων συναδέλφων βρέθηκε κυνηγημένη και μεταταγμένη σε νοσοκομεία και μουσεία, αποψιλώνοντας όλη την υποστηρικτική δομή του ΟΣΕ αφήνοντας τεράστια κενά σε καίριες υπηρεσίες.

Αυτά είναι τα χρήματα που γλιτώνει το Ελληνικό Δημόσιο και με ανάλογα ποσά θα επιβαρυνθεί αν επικρατήσει η άκρατη λογική των ιδιωτικοποιήσεων στο όνομα της δήθεν εξυγίανσης και ανάπτυξης.
90.000 Ε κόστος , επισκευάστηκε με μόλις 260 Ε !



Την ίδια ώρα που αντίστοιχες βλάβες θα μπορούσαν άμεσα να επισκευάζονται από τα συνεργεία του ΟΣΕ όπως συνέβαινε εδώ και χρόνια , αναμένουμε εγκρίσεις διαγωνισμών και αναθέσεις ακόμη και για τα πλέον καθημερινά .

Συγχαρητήρια στον συνάδελφο , του οποίου το όνομα αφήνουμε να φανεί γιατί μας έκανε περήφανους σήμερα.

Αυτά να τα βλέπουν και κυρίως να τα δημοσιεύουν και στον εγχώριο τύπο .

5 σχόλια:

  1. Μπράβο στο συνάδελφο, συγχαρητήρια και σε εσάς που το αναδεικνύετε.

    Κοντοπόδης Κων/νος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατ' αρχάς συγχαρητήρια στον άνθρωπο.
    Δηλαδή τώρα δουλεύει το κέντρο διαχείρησης κυκλοφορίας στο ΣΚΑ:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε πειτε μας και το ονομα του εργολαβου....Και απαιτειστε να μην ξανασυμετασχει σε εργολαβια η' διαγωνισμο στο μελλον γιατι θα το ξανακανει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια και να γινει μαθημα σε πολλους απο εμας για το μελλον του σιδηροδρομου μας! Δυστυχως η τηλεδιοικηση ακομα δεν λειτουργει διοτι καποιους βολευει να ειναι ακομα κλειστη κι οποιος κατάλαβε...κατάλαβε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κρύβονται αντιφάσεις: Εργολαβίες που αναλαμβάνουν ιδιώτες από το Δημόσιο ή δημόσιους οργανισμούς υπάρχουν πάμπολες και σε όλα τα υπουργεία . Το πρόβλημα είναι κατά πόσον υπάρχουν άμεμπτοι διαγωνισμοί ή ανατίθενται έργα απ ευθείας. Εδώ στους Ολυμπιακούς αγώνες έγινε το "πάρτυ" του αιώνα διότι όλα τα έργα έγιναν μόλις τα τελευταία 1,5 - 2 χρόνια ενώ πήραμε τους ολυμπιακούς 8 χρόνια πριν. Τώρα στο προκείμενο, εάν κάποιος εργάτης "μπάλωσε" με 260 ευρώ ζημιά που κοστολογήθηκε 90.000 , εγώ δεν το πιστεύω , κάποιος ή κάποιοι έπρεπε να πάνε φυλακή για να πω ότι έγιναν έτσι τα πράγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή