Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη, 29 Μαΐου 2013

Πληρωμή αναπαύσεων προηγούμενων χρόνων

Υπογράφηκε σήμερα (29/05/2013) από τον Πρόεδρο & Δ.Σ. της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Κο Ζηλιασκόπουλο η έγκριση της εισήγησης που είχαν υποβάλει από κοινού η ΔΙΠΕΚΑΜ & η ΔΙΚΑΜ προκείμενου να καταβληθούν στους εργαζόμενους των δυο Κλάδων (Κίνησης & Έλξης) τα ποσά που αντιστοιχούν στις ανεκτέλεστες αναπαύσεις προηγούμενων ετών που δεν είχε πραγματοποιήσει το Προσωπικό μέχρι την 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013.

Ο αριθμός των οφειλομένων αναπαύσεων που θα καταβάλλονται σε κάθε εργαζόμενο μηνιαίως θα αντιστοιχεί στο 1/12 του συνολικού αριθμού των ανεκτέλεστων αναπαύσεων.

Για αυτό το λόγο όσοι από τους εργαζόμενους επιθυμούν να του καταβληθεί το αντίστοιχο ποσό θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση στην προϊσταμένη τους αρχή.

Οι αρμόδιες Υπηρεσίες της ΔΙΠΕΚΑΜ & της ΔΙΚΑΜ έχουν ενημερώσει τα περιφερειακά Γραφεία Προσωπικού και ήδη προχωρούν στην υλοποίηση αυτής της εισήγησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου