Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Απάντηση Προέδρου ΕΡΓΟΣΕ για τη Σύνδεση Του Προαστιακού Με Το Λουτράκι

Την δέσμευση του πως η γραμμή του προαστιακού σιδηρόδρομου που συνδέει τον Ισθμό με το Λουτράκι θα ενταχθεί στην επόμενη -5η Προγραμματική Περίoδο- υπογραμμίζει σε επίσημο έγγραφό της ΕΡΓΟΣΕ ο Πρόεδρος της, κ. Κωνσταντίνος Σπηλιόπουλος. Πιο συγκεκριμένα, σε απάντηση του Προέδρου της ΕΡΓΟΣΕ στην αναφορά που κατέθεσε ο Βουλευτής Κορινθίας Χρίστος Δήμας ο κ. Σπηλιόπουλος αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Στο έργο κανονικοποίησης και ηλεκτροκίνησης της γραμμής Ισθμός- Λουτράκι, ώστε να ενταχθεί στο πλέγμα του προαστιακού σιδηροδρόμου Αττικής, το εν λόγω έργο έχει συμπεριληφθεί στις προτάσεις του ομίλου ΟΣΕ ΑΕ για χρηματοδότηση στο πλαίσιο της 5ης Προγραμματικής Περιόδου.»

1 σχόλιο:

  1. Λαγούς με πετραχήλια, όπως πάντα από τους "κρατούντες" του ομίλου ΟΣΕ. Απλά γελοίοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή