Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Νεότερα απο την συνάντηση για το επικίνδυνο

Περί τα μέσα προς τέλη Ιουνίου (λίγο πριν λήξει το 6μηνο που προβλέπεται )τοποθετείται η έκδοση της ΚΥΑ για την πληρωμή του επικίνδυνου κ ανθυγιεινού επιδόματος που προβλέπεται από τον Ν.4093 -2012 .


Στην σημερινή συνάντηση στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους , ( την ΤΡΑΙΝΟΣΕ εκπροσώπησε ο κ. Φλωρόπουλος και τον ΟΣΕ η κ. Κολιοπούλου ) ζητήθηκαν διευκρινίσεις


για τις συνθήκες κάτω απο τις οποίες εργάζονται συγκεκριμένες ειδικότητες καθώς και περιγραφή του αντικειμένου τους .


Την επόμενη εβδομάδα , θα υπάρξει νέα συνάντηση για να ξεκαθαρίσει το πως θα γίνει η καταβολή και τα ποσά που θα λάβουν οι δικαιούχοι. (όλα δείχνουν ότι θα υπάρξουν 3 κατηγορίες , των 35 Ε , των 70 Ε και των 150 Ε ).

ΔΕΝ έχει ξεκαθαρίσει αν θα υπάρξει αναδρομική καταβολή , ενώ  οι πληροφορίες μας λένε ότι για τον κλάδο έλξης δεν ζητήθηκε καμία διευκρίνιση , αφού η ένταξη στα ΒΑΕ έχει δρομολογήσει την αυτονόητη καταβολή (όπως οι οδηγοί βαρέων οχημάτων στο Δημόσιο κτλπ) στο ανώτερο κλιμάκιο.

Θα ενημερώσουμε για οτιδήποτε νέο προκύψει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου