Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Η πρόσκληση της ΠΟΣ για την Οργανωτική Συνδιάσκεψη

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
            Η Π.Ο.Σ. ενεργοποιώντας παλαιότερη απόφασή της, αποφάσισε τη διεξαγωγή οργανωτικής συνδιάσκεψης, ως το πρώτο βήμα για την αναδιοργάνωση του συνδικαλιστικού κινήματος του χώρου μας και το Οργανωτικό Συνέδριο της Π.Ο.Σ. που θα ακολουθήσει.
Η οργανωτική συνδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 3/7/2013 ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα: 09.00’ στην Ανατολική αίθουσα του 9ου ορόφου του κτιρίου του Ο.Σ.Ε. (Καρόλου 1-3).
Στη συνδιάσκεψη καλούνται να παρευρεθούν:

►  Τα μέλη του Δ.Σ. &  του Γ.Σ. της Π.Ο.Σ.,
►  Τα μέλη του Προεδρείου & του Δ.Σ. των Σωματείων – Μελών της Π.Ο.Σ.,
► Οι εκλεγμένοι συνδικαλιστές των Σωματείων, ανεξαρτήτου οργάνου που  έχουν εκλεγεί.
Η συνδιάσκεψη είναι ανοιχτή για όλους τους εργαζόμενους που θέλουν να την παρακολουθήσουν. Οι εργαζόμενοι μπορούν να καταθέτουν τις προτάσεις τους στη Γραμματεία της Π.Ο.Σ.
Προτείνουμε για την καλύτερη διεξαγωγή της οργανωτικής συνδιάσκεψης και την επίτευξη του στόχου της, να συγκληθούν τα Διοικητικά Συμβούλια των Σωματείων σε κοινή συνεδρίαση την ίδια ημερομηνία (3/7/2013) στον 9ο όροφο του κτιρίου του ΟΣΕ.
Επίσης για την καλύτερη οργάνωση της συνδιάσκεψης έως την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28/6/2013, μπορείτε να καταθέσετε τις προτάσεις σας μέσω fax ή e-mail.  

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.


Ο Πρόεδρος                                      Ο Γενικός Γραμματέας
  
         ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ                 ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΠΟΥΡΛΙΑΚΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου