Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Άλλη μια απόδειξη για την εμπάθεια για τους μηχανοδηγούς απο την ΔΙΚΑΜ

Εμείς δεν θα αφήσουμε ασχολίαστο ούτε αυτό το γεγονός.
Πριν απο λίγες μέρες ο Διευθυντής μας , όταν έγινε ένα συμβάν κατά την αλλαγή Desiro στο αεροδρόμιο - χωρίς επιβάτες - που επέφερε βλάβες στον συρμό (παντογράφους) πήρε τηλέφωνο και τους 2 μηχανοδηγούς , για να τους ρωτήσει τι συνέβη και ...χάλασε το τρένο,ψάχνοντας μάλιστα να μάθει αν
ευθύνεται και τρίτος (προφανώς για να έχουν δουλειά τα πειθαρχικά).

Σήμερα μετά το συμβάν με το 1511 που μπορεί και να στοίχιζε την ζωή των συναδέλφων μας, δεν  τους ενόχλησε κανείς , πόσο μάλλον ο Διευθυντής.

Με τις πράξεις αυτές αποδεικνύεται άλλωστε και ότι εδώ στο στέκι της έλξης στο blog των μηχανοδηγών , έχουμε απόλυτο δίκιο όταν μιλάμε για έμφυτη εμπάθεια της ΔΙΚΑΜ σε βάρος των μηχανοδηγών.

Ας όψεται όμως η πλειοψηφία των ΔΑΚΕ και ΠΑΣΚ που στηρίζει αυτές τις καταστάσεις.
Το θέμα είναι με ποια ανταλλάγματα. (το γράφουμε ξανά).


Σημειώνουμε ότι μόλις ΠΡΙΝ λίγα λεπτά βγήκε και η εγκύκλιος της ΔΙΚΑΜ που πέρνει πίσω την προηγούμενη εγκύκλιο για το θέμα των 500Ε στα παιδιά που σπουδάζουν σε πόλη εκτός της μόνιμης κατοικίας τους.

Για να χρυσώσει το χάπι ο Διευθυντής μας, γράφει στην ΣΗΜΕΡΙΝΗ εγκύκλιο που εκδόθηκε μετά την παρέμβαση της ΠΟΣ , ότι θα ισχύει ότι έχει εκδώσει η Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού και ότι δεν θα χορηγείται  το επίδομα σε όσων τα παιδιά  σπουδάζουν εντός του ίδιου Νομού.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου