Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Τουρλής - Θεοδωρόπουλος είχαν συνάντηση στο Υπουργείο και δεν ενημέρωσαν καμία παράταξη!!

Αυτό δεν έχει συμβεί ΠΟΤΕ τα τελευταία χρόνια!
Ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας του Σωματείου μας , συναντήθηκαν χτες με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών χωρίς να ενημερώσουν για την συνάντηση καμία παράταξη παρά το ότι όπως αφήνουν να εννοηθεί κλήθηκαν επίσημα μετά το εξώδικο του Σωματείου!
Πρόκειται ασφαλώς για την κορυφαία πράξη ανευθυνότητας ενώ πλέον το στέκι της έλξης χαρακτηρίζει ως
τουλάχιστο ύποπτες τις κινήσεις του Πρόεδρου και του Γενικού Γραμματέα του Σωματείου.

Σε μια περίοδο που η ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ είναι πρό των πυλών , την ώρα ακριβώς που η Διοίκηση ζητούσε απο το Σωματείο να βάλει πλάτη για να κλειστούν συμφωνίες εκατομμυρίων Ευρώ, Πρόεδρος και Γραμματέας επέλεξαν να πάνε μόνοι τους και να συναντηθούν με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου κ. Νίκο Σταθόπουλο. Kαι το χειρότερο ΔΕΝ ενημέρωσαν καμία άλλη παράταξη.

Το στέκι της έλξης ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ τίποτα απο όσα άφησαν να διαρεύσει ο Τουρλής και ο Θεοδωρόπουλος (συναντήση για προσλήψεις  - συνταξιούχους ) και πλέον εμείς  κάνουμε λόγο για προσωπικό τους παιχνίδι εν όψει της ιδιωτικοποίησης.

Η μεθόδευση αυτή , πρωτοφανής στα χρονικά δυναμιτίζει τα θεμέλια του Σωματείου και πλέον όλα είναι ανοικτά το επόμενο διάστημα.

Φαίνεται ότι όταν ο Πρόεδρος του Σωματείου έλεγε στον κ.. Ζηλιασκόπουλο , Πρόεδρε πάρε την δουλειά με τα τεύτλα και εμείς είμαστε εδώ , δεν ενοούσε μόνο την ΔΑΚΕ , αλλά και την ΠΑΣΚ......


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου