Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Η «αμαξοστοιχία της οργής» πάει ΔΕΘ

«Το τρένο φεύγει στις 8, ταξίδι για τη… Θεσσαλονίκη»! Ειδική αμαξοστοιχία νοικιάζουν τα συνδικάτα, προκειμένου να μεταφέρει εργαζόμενους από την πρωτεύουσα στη Θεσσαλονίκη για τη διαδήλωση που προγραμματίζεται στη ΔΕΘ, το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου, μετά την ομιλία του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά. 
Το τρένο, χωρητικότητας περίπου 600 επιβατών, θα
αναχωρήσει το πρωί του Σαββάτου από τον σταθμό Λαρίσης και θα επιστρέψει στην Αθήνα αμέσως μετά τη διαδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στη ΔΕΘ, με αφορμή την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά.

Ο πρωθυπουργός θα μιλήσει το πρωί του Σαββάτου, όπως και πέρσι, χωρίς να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, ενώ αμέσως μετά την ομιλία του θα επιστρέψει στην Αθήνα. 

Το απόγευμα του Σαββάτου, ωστόσο, θα πραγματοποιηθούν στη συμπρωτεύουσα τρεις συγκεντρώσεις, η μία των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ (οι ηγεσίες των οποίων νοικιάζουν και την αμαξοστοιχία), μία του ΠΑΜΕ και μία των αναρχικών-αριστεριστών.

Οι διοργανωτές αναμένουν πολύ κόσμο στη συγκέντρωση, κυρίως από ομάδες που πλήττονται ή είναι σε αντιπαράθεση με την κυβέρνηση, όπως οι ένστολοι, οι οποίοι ετοιμάζουν πανελλαδική κινητοποίηση στη ΔΕΘ. 

Παράλληλα με το τρένο από την Αθήνα, θα ναυλωθούν και λεωφορεία, προκειμένου να μεταφέρουν διαδηλωτές στη ΔΕΘ, ενώ τα συνδικάτα και η αριστερά κάνουν μεγάλη κινητοποίηση στη βόρεια Ελλάδα.Πηγή: real.gr

1 σχόλιο: