Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

Ανακοίνωση απο Συνεργασία


Άνοιξαν την πόρτα της κόλασης μοιράζοντας μπλοκάκια εξαθλίωσης σε τεους συναδέλφους
Τα σωματεία καταγγέλλουν και σωστά πράττουν, έχουν όμως και μέλη στο Δ Σ της Π Ο Σ η  οποία ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι χαρασση και διαχειρίζεται την πολιτική των πολιτικών για τον σιδηρόδρομο και τους σιδηροδρομικούς
Συναδέλφισσες/ συνάδελφοι τι κάνει η Π Ο Σ εκφράζοντας το σύνολο σιδηροδρομικού κόσμου αυτή

την κρίσιμη χρονική στιγμή του ενάμιση εκατομμυρίου ΑΝΕΡΓΩΝ (κυρίως ΝΕΩΝ);
Μηπως πρότεινε να εκπαιδευτούν οι νέοι του ΟΑΕΔ με την σχετική δαπάνη για τα μπλοκάκια ώστε να ενσωματωθεί το νέο αίμα στη παραγωγή ; (τεχνική συντήρηση)

Ποια ΔΡΑΣΤΙΚΑ και ΠΡΑΚΤΙΚΑ μέτρα πήρε αντί να διαμαρτύρεται ΚΛΕΟΥΣΑ...... Ώστε να κλείσει οριστικά αυτό το ζήτημα που προσβάλει κυρία τα ΑΝΕΡΓΑ παιδιά μας.

Όσο αφορά την ΠΕΠΕ ας μαζευτούν στις δήλωσης τους που αφορούν"
μπλοκάκια παροχης" μέλη του ΔΣ.

Το προσωπικό έλξης γνωρίζει και θα συνεχίζει να τηρεί τον κανονισμό που προβλέπει ενημέρωση Ιεραρχικά (προϊσταμενο τμήματος υπηρεσίας-μηχανοστάσιο) όπως έπραττε εως σήμερα και όχι Ιδιώτες εργαζόμενους.

Για τα τελευταία ΙΛΑΡΟΤΡΑΓΙΚΑ που συνέβησαν η άποψη μας ειναι ότι ο κάθε εμπλεκόμενος θα πρέπει να αναλαμβάνει τις ευθύνες που του αναλογούν.

                                ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου