Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Σύγκρουση του 1511 με νταλίκα στην Αμφίκλεια

Κλειστή αυτή την ώρα η γραμμή στο σημείο - Πέρασε το 1511 πριν απο λίγο.
Το συμβάν έγινε στο χλμ σημείο 179+385 στο οποίο υπάρχει διάβαση με μπάρες και όταν νταλίκα που κατέβαινε προς την γραμμή τις έσπασε. Ευτυχώς ο οδηγός της νταλίκας την τελευταία στιγμή
αντελήφθη ότι θα εμβόλιζε το τρένο που περνούσε εκείνη την στιγμή απο το σημείο  και έστριψε αριστερά με αποτέλεσμα να βρεί το IC απο αριστερά και πλαγίως , όπως δίπλωσε . 
Μιλήσαμε με τον μηχανοδηγό ο οποίος μας ενημέρωσε ότι κατά την σύγκρουση δεν τραυματίστηκε κανείς επιβάτης ούτε κανείς συνάδελφος,ενώ το IC υπέστη ζημιές εξωτερικά σχεδόν σε όλο το αμάξωμα αφού με το πλάγιασμα η νταλίκα το έξυσε όλο περιμετρικά.

Πριν απο λίγο η αμαξοστοιχία έφυγε απο το σημείο , αλλά η γραμμή παραμένει κλειστή μέχρι στιγμής ,αφού η νταλίκα έχει διπλώσει δίπλα στην γραμμή και σε σημείο που κλείνει την κυκλοφορία.

Θα ενημερώσουμε για οτιδήποτε νεώτερο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου