Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

Επιστολή Πασχάλη Γκαντιτζικίδη

Λάβαμε και δημοσιεύουμε επιστολή του Πασχάλη Γκαντιτζικίδη για τα τρέχοντα θέματα του Σωματείου μας και τα αιτήματα που πρέπει να ξαναμπούν στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης.Η επιστολή >
Αναφορικά με τα αιτήματα που διεκδικούμε από τη Διοίκηση της TRAINOSE και πως αυτά έχουν ήδη τεθεί από το διοικητικό συμβούλιο... Πράγματι, κάποια από
τα αιτήματα έχουν ήδη τεθεί αλλά αυτά αποτελούν ένα μέρος του συνόλου των αιτημάτων. 
Παρ' όλα αυτά, και σε αυτά δεν έχει δοθεί συγκεκριμένη απάντηση με χρονοδιάγραμμα. 
 Από την συνάντηση μας όμως αυτή, έχουν προκύψει καινούργια δεδομένα, τέθηκε η μεταφορά τεύτλων από Ορεστιάδα- Πλατύ με 2-3 τραίνα την ημέρα, μία εμπορική, δηλαδή, συμφωνία περίπου 3 εκατ. Ευρώ. Αν προστεθεί και η μεταφορά τεύτλων Λάρισας - Πλατύ ανεβαίνει κατά πολύ το παραπάνω ποσό. 
Και η μεταφορά όλων αυτών θα στηριχτεί στην υπερεργασία μας και μάλιστα χωρίς αναπαύσεις.
 Έχοντας τα παραπάνω ως δεδομένα, επαναφέρουμε τα αιτήματα ώστε να επαναξεταστούν στη νέα βάση των πραγμάτων.
 Εκτός, βέβαια, και αν κάποιοι θεωρούν ότι πρέπει να βάζουμε μόνιμα πλάτη χωρίς αμοιβή (ύπαρξη πλαφόν) για να καλύπτουμε τα ρουσφέτια σας. Ας θυμηθούμε πως έγιναν οι προαγωγές ή πως αναβαθμίζουν, ακόμα και σήμερα, τα δικά τους παιδιά, από το 'παράθυρο', χωρίς την απαραίτητη προκήρυξη. 

Είναι άλλωστε προφανές πως επιθυμούν να φροντίζουν μόνο τον Μηχανισμό, τους λίγους και επιλεγμένους και όχι το σύνολο. 


 Γκαντιτζικίδης Πασχάλης Μηχ/γος Μ.Θ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου