Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Ο Προαστιακός πάει Λαύριο -Οι δύο σταθμοί και οι επτά στάσεις από το Κορωπί ως το λιμάνι

Το αργότερο μέχρι το 2020 θα δοθεί στην κυκλοφορία η νέα επέκταση του Προαστιακού προς το Λαύριο. Το μήκος της επέκτασης της σιδηροδρομικής γραμμής φθάνει τα 32 χλμ. Και θα ξεκινά από το σημερινό κόμβο του προαστιακού στο Κορωπί και
θα καταλήγει στο Νέο Λιμένα Λαυρίου. 
Η νέα γραμμή προβλέπεται να διαθέτει δυο σιδηροδρομικούς σταθμούς, στο Μαρκόπουλο και στο Λιμάνι του Λαυρίου και επτά στάσεις:

Καλύβια
Κουβαρά
Κερατέα
Αμφιτρίτη
Περιγιάλι
Θορικό
Εκπαιδευτικό Κέντρο Λαυρίου

Τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο υπουργείο Υποδομών με τις τοπικές Αρχές προκειμένου να προχωρήσει όσο το δυνατό γρηγορότερα το έργο. Πάντως έχει τεθεί ως στόχος το έργο να δημοπρατηθεί μέσα στο 2015 και να ολοκληρωθεί μέσα στο 2019. 
Οταν το έργο θα δοθεί στο κοινό η διαδρομή Κορωπί Λαύριο, μήκους 32 χλμ. Θα γίνεται σε 28 λεπτά και αυτή από το Λαύριο μέχρι την Αθήνα σε 55 λεπτά.

iefimerida.gr

Εμείς λέμε πάντως ότι είμαστε πλέον σε προεκλογική περίοδο και είμαστε βέβαιοι ότι το επόμενο διάστημα θα ακούσουμε εξαγγελίες επί εξαγγελιών.
Άλλωστε τα έχουμε ζήσει καλά όλα αυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου