Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

H ερμηνευτική, της ερμηνευτικής, Ω ΔΙΚΑΜ! ( και ταλαίπωροι μηχανοδηγοί)....

Το Σωματείο μας, η ΠΕΠΕ , ακούει ;;;;
Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ και στην Διεύθυνση ΔΙΚΑΜ.
Δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε στα μάτια μας όταν διαβάσαμε ερμηνευτική εγκύκλιο της ΔΙΚΑΜ που επαν-ερμηνεύει την εγκύκλιο της Διεύθυνσης Προσωπικού για τα 500 Ε που χορηγούνται ετησίως στα παιδιά σιδηροδρομικών που σπουδάζουν εκτός απο τον τόπο κατοικίας τους! Ενώ λοιπόν η Διεύθυνση
Προσωπικού ζητούσε μια υπεύθυνη δήλωση για τον τόπο σπουδών των παιδιών , η ΔΙΚΑΜ ξαναερμηνεύει ( με ποια αρμοδιότητα άραγε ) την Συλλογική Σύμβαση Εργασίας και τροποποιεί (!!!!) την εγκύκλιο της αρμόδιας Διεύθυνσης Προσωπικού , ζητώντας επιπροσθέτως  απο τους μηχανοδηγούς να προσκομίσουν επικυρωμένο αντίγραφο απο την εφορία του ενοικιαστηρίου της κατοικίας του φοιτητή ή λογαριασμό της ΔΕΗ  , της ΕΥΔΑΠ κτλπ.

Μάλιστα στέλνει και την ερμηνεία της στον κ. Ζηλιασκόπουλο !!!!!

Φυσικά αυτό ΔΕΝ προβλέπεται πουθενά απο την ΣΣΕ που μιλά απλά για παιδιά που σπουδάζουν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ εντός Ελλάδας και εκτός του τόπου μόνιμης κατοικίας των γονέων τους ! (Άρθρο V παρ 11)

Εμείς ξαναρωτάμε την πλειοψηφία του Σωματείου μας , την ΔΑΚΕ και την ΠΑΣΚ.

Συνάδελφοι σε ποιον άλλο κλάδο συμβαίνουν αυτά τα πράγματα; 

Μέχρι πόσο θα δεχτείτε να είμαστε ο τελευταίος τροχός της αμάξης και να βγάζουν πάνω στην πλάτη των μηχανοδηγών και μόνο , το άχτι τους υπηρεσιακοί παράγοντες...

ΠΕΠΕ ακούει ;;;

Η μια σφαλιάρα , διαδέχεται την άλλη...

Η Ομοσπονδία θα πάρει θέση ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου