Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

Το Σάββατο επανέρχεται ο εκτός υπηρεσίας συνάδελφος

Μετά την παρέμβαση  του Αντιπροέδρου του Σωματείου ο συνάδελφος που τέθηκε εκτός υπηρεσίας θα επιστρέψει το Σάββατο στην εργασία του. Όπως πληροφορηθήκαμε ο συνάδελφος Γενιδουνιας τόνισε στην Διοίκηση τα αυτονόητα, ότι δηλαδή  δεν είναι δυνατόν να τιμωρείται το προσωπικό χωρίς κάν να απολογηθεί.
Η σημερινή τιμωρία προέκυψε μετά απο
λάθος συνεννόηση μεταξύ πολλών εμπλεκομένων που είχε σαν αποτέλεσμα να καθυστερήσει αμαξοστοιχία για περίπου 20 λεπτά. Ο Μηχανοδηγος που τις τελευταίες 15 μέρες είχε μόλις 1 ρεπό , τιμωρήθηκε χωρίς κάν να ερωτηθεί για το τι συνέβη, ενώ δεν ερωτηθήκαν ούτε οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι στο συμβάν.(μηχανοστασιαρχης υπηρεσίας κτλπ).

Όπως μας μετέφερε ο συνάδελφος Γενιδουνιας , που επικοινώνησε για το θεμα κ με τον Δ/ντα Σύμβουλο κ. Ζηλιασκόπουλο , η τιμωρία δεν πρόκειται να γίνει δεκτή και θα απαιτηθεί να παρθεί πίσω μέχρι να δοθούν οι απαραίτητες εξηγήσεις απο όλους τους εμπλεκόμενους.
Αφού αυτό συμβεί η διοίκηση μπορεί να αποφασίσει για το τι θα πράξει.
Προκαλεί θλίψη και μόνο οτι είναι το 5ο παρόμοιο συμβάν με μηχανοδηγό που τιμωρείται χωρίς να απολογηθεί τους  τελευταίους 11 μήνες.

Απόλυτα υπεύθυνοι για αυτήν την πρακτική, ΔΑΚΕ κ ΠΑΣΚ που
αφήνουν όλα αυτά αναπάντητα.

Αυτό επιβεβαιώνεται απο το οτι ,  ουτε  ο Πρόεδρος ούτε ο Γενικός Γραμματέας επικοινώνησαν με τον συνάδελφο που τέθηκε εκτός για να μάθουν τι συνέβη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου