Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

Δυστυχώς χάσαμε....

Επικοινώνησε σήμερα με το blog μας ο συνάδελφος Νίκος Φουτζόπουλος απο το Βόλο και μας ενημέρωσε ότι οι αγωγές που είχαν κατατεθεί στο εφετείο είχαν αρνητικό αποτέλεσμα για τους 45 υποχρεωτικά μεταταχθέντες μηχανοδηγούς.Ο δικηγόρος που μίλησε με τον Νίκο είπε πως μπορεί το θέμα να πάει στο Συμβούλιο της Επικρατείας.Το θέμα αναμένεται να
συζητηθεί (και να αποφασιστεί ομόφωνα λογικά)στο επόμενο ΔΣ του Σωματείου,όπως και αυτό με τους συνταξιούχους τεχνίτες που θα εκτελούν χρέη ΜΕΚ.

Σημειώνουμε ότι είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ η συμπεριφορά του Προέδρου και Γραμματέα που δεν έβγαλε ανακοίνωση για το θέμα και ακόμα και μέλη του Συμβουλίου ενημερώνονται τηλεφωνικά απο μεταταχθέντες.

Είναι όμως απόλυτα ενδεικτική και της λειτουργίας του Σωματείου μας.

2 σχόλια:

  1. Η μεγαλύτερη ντροπή για τον Πρόεδρο και Γραμματέα δεν είναι ότι χάσανε σήμερα στα δικαστήρια χτες συνδικαλιστικά.Η μεγαλύτερη τους τιμωρία είναι ότι ελάχιστοι απο τους μεταταγέντες μιλούν μαζί τους(κατά καιρούς γράψανε και επιστολές εναντίον τους).Και ότι πολλοί περισσότεροι μιλούν με τους νέους.Αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πια δικαστήρια βρε παιδιά αφού είναι δρομολογημένα απλά για εντυπώσεις άμα κερδίσουμε έστω και ένα να με φτύσετε ντρέπομαι αλλά έτσι είναι ΑΠΛΑ ΒΟΛΕΎΤΗΚΑΝ ΚΆΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΉ ΜΕΤΆΤΑΞΗ ΜΑΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή