Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Καμία εγκύκλιος για εσωτερικές μετατάξεις (μέχρι στιγμής)

Τις τελευταίες μέρες έχει αναπτυχθεί μια φημολογία -από επαγγελματίες συνδικαλιστές- για εγκύκλιο για εσωτερικές μετατάξεις που βρίσκεται στο γραφείο του κ. Ζηλιασκόπουλου και περιμένει υπογραφή για να προχωρήσει.
Μέχρι αυτήν την ώρα , καμία εγκύκλιος δεν έχει εκδοθεί απο καμία Υπηρεσία.
Πρόκειται για την γνωστή τακτική του
παιδομαζέματος απο συνδικαλιστές και άλλους πρόθυμους που προσπαθούν να πείσουν το προσωπικό ότι θα τους βοηθήσουν στην προσπάθεια για μετάταξη στον κλάδο έλξης , προκειμένου να δημιουργηθεί μια ανάλογη υποχρέωση προς τους επαγγελματίες του συνδικαλισμού για το μέλλον , υποχρέωση ψήφου.
Γνωστά παιχνιδάκια.
Όταν η εγκύκλιος εκδοθεί θα δημοσιευτεί απο το στέκι της έλξης.
Και όσοι συνάδελφοι επιθυμούν θα έρθουν στον κλάδο μας.
Έγκαιρα και έγκυρα όταν προχωρήσει η διαδικασία θα δημοσιεύσουμε τα πάντα.
Μέχρι τότε όμως μένει να ξεκαθαρίσει με ποια διαδικασία θα γίνει η εκπαίδευση, με ποιους εκπαιδευτές (η διαδικασία ακόμα τρέχει ) και αν τελικά θα βρεθούν και 15 συνάδελφοι για να προχωρήσει το γκρούπ.(είναι γνωστό ότι στο προηγούμενο γκρουπ 10 περίπου αιτήσεις κόπηκαν).
Όσον αφορά την πίεση του Σωματείου μας που είναι αφόρητη κιόλας , μάλλον έγινε στις διακοπές της Διοίκησης (μόλις χτες έχει αρχίσει και επιστρέφει ο υπηρεσιακός μηχανισμός απο τις άδειες)...Όντως παραμύθια της χαλιμάς.

Αυτό που προβληματίζει έντονα τους επαγγελματίες συνδικαλιστές είναι οι 160 υπογραφές μηχανοδηγών και η δημοσιοποίηση των πρακτικών των συνεδριάσεων του ΔΣ.

Και αυτό γιατί ξέρουν τι έχουν κατά καιρούς πεί και τρέμουν την επόμενη ανάρτηση ηχητικού απο το στέκι της έλξης.
Μέχρι στιγμής 171 μηχανοδηγοί έχουν ακούσει το ηχητικό.
Και άκουσαν τον συνάδελφο Βασίλη Τουρλή , Πρόεδρο Σωματείου , να μιλάει επί 20 λεπτά σαν....Διευθύνοντας Σύμβουλος στην συνεδρίαση του!
Αυτό έχει όντως προκαλέσει μεγάλη εντύπωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου