Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Βυθίζεται στο χάος η Γερμανία - Απεργία σε Lufthansa και σιδηρόδρομο

Να βγεί τώρα ο Άδωνις και η Βούλτεψη να κάνουν δηλώσεις!Μα είναι δυνατόν να γίνονται απεργίες;
Ένα βήμα πριν το χάος βρίσκεται η Γερμανία, καθώς κινδυνεύει να μείνει χωρίς αεροπλάνα και τρένα... 

Στο αποκορύφωμα της περιόδου των θερινών διακοπών, το συνδικάτο που εκπροσωπεί τους
πιλότους της γερμανικής αεροπορικής εταιρείας Lufthansa απειλεί με απεργιακές κινητοποιήσεις, καθώς οι διαπραγματεύσεις για τη νέα συλλογική σύμβαση εργασίας τους ναυάγησε.

Οι διαπραγματεύσεις αφορούσαν τα ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά ζητήματα, και οδηγήθηκαν σε αδιέξοδο.
Εκπρόσωπος του συνδικάτου διεμήνυσε ότι οι κινητοποιήσεις θα αρχίσουν αμέσως, υποσχέθηκε πάντως ότι θα υπάρξουν ανακοινώσεις εκ των προτέρων, ώστε να μην αποφευχθεί η άσκοπη ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού.
Την ίδια στιγμή, και οι διαπραγματεύσεις για το ασφαλιστικό και μισθολογικό των εργαζομένων στους σιδηροδρόμους της Γερμανίας οδηγείται σε αδιέξοδο, και το συνδικάτο των εργαζομένων προσανατολίζεται και αυτό σε απεργιακές κινητοποιήσεις, ταυτόχρονα με τους εργαζόμενους στη Lufthansa.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου